Klanten beoordelen ons met een: 8.510372
  070 - 33 00 450
 • Het snelst geholpen
 • Altijd dichtbij
 • Ervaren monteurs
 • Service 24/7

Loodgieter, wc verstopt, verstopping, septic tank, gootsteen ontstoppen, riool verstopt, gootsteen ontstoppen, afvoer verstopt, ontstoppingsbedrijf, rioolvliegjes, gootsteen verstopt, vaatwasser verstopt, toilet verstopt, rioolservice, rioolinspectie, toilet ontstoppen, verstopt toilet Loodgieter, wc verstopt, verstopping, septic tank, gootsteen ontstoppen, riool verstopt, gootsteen ontstoppen, afvoer verstopt, ontstoppingsbedrijf, rioolvliegjes, gootsteen verstopt, vaatwasser verstopt, toilet verstopt, rioolservice, rioolinspectie, toilet ontstoppen, verstopt toilet

Afvoer verstopt Den Haag

Een verstopte afvoer of een verzamelleiding die dichtgeslibd is kan tot zeer hinderlijke problemen leiden. Serieuze rioolproblemen vragen daarom om de expertise van een erkend ontstoppingsbedrijf. riool.nl is de snelste rioolspecialist van Nederland en voert naast ontstoppingen van leidingen ook inspecties, reinigen en reparaties uit. Heeft u uw afvoer verstopt in Den Haag en omstreken en bent u op zoek naar een professionele en ervaren loodgieter? Neem dan contact op met Riool.nl!

Full-service rioolspecialist in Den Haag

Riool.nl is een full-service ontstoppingsbedrijf in Den Haag en omstreken. Dit betekent dat onze service bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Ontstopping en ontluchting van het riool
 • Inspectie en controle van riolering
 • Reparaties
 • Vervanging van (een deel van) rioolbuizen

Daarnaast geeft Riool.nl altijd advies op maat. Particulieren, gemeenten en bedrijven kunnen hun riool hierdoor beter beheren.

Verstopte afvoer in Den Haag? Schakel Riool.nl in!

De ervaren monteurs van Riool.nl zijn altijd zeer snel ter plaatse om uw rioolprobleem van een passende oplossing te voorzien. Dankzij onze compleet ingerichte servicewagens hebben we altijd het noodzakelijke materiaal bij ons. Onze vestigingen zijn verspreid over de Randstad en onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en problemen. Al jaren bewijzen wij onze diensten aan grote opdrachtgevers als Heineken, het Ministerie van Defensie, het UWV en Achmea, maar ook particulieren helpen wij graag. Waar wacht u nog op? Aarzel niet en profiteer van de service van Riool.nl!

Meer informatie

Heeft u last van een verstopte afvoer in Den Haag en omstreken? Maak dan direct een afspraak met Riool.nl! Dat kan via de bel-mij-terug-knop. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Voorkom hinderlijke rioolproblemen en schakel de hulp in van Riool.nl!

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!
Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT
100% ZEKERHEID
 • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
 • GÉÉN ARBEIDSLOON;
 • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;

 

Een greep uit onze opdrachtgevers: