Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

douche afvoer verstopt

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Dit komt altijd ongelegen!  Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Leiden, Alphen aan den Rijn, Leiden, Den Haag en Katwijk zijn de monteurs van Riool.nl zijn snel ter plaatse. Het is een prettige gedachte dat RIOOL.NL  24/7 beschikbaar is voor hulp bij een verstopte afvoer.

afvoer verstopt ? Riool ontstoppen is al 60 jaar ons vak
rioolwagen_Hoghedruk

Afvoer verstopt?

Intensief gebruikte afvoeren zijn die van de gootsteen, douche, toilet en wastafel. De afvoer van een gootsteen wordt dagelijks en vaak gebruikt. Door het meespoelen van vetresten met het afvalwater is de kans groot dat de sifon of zwanenhals van de afvoer verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een lastig en regelmatig terugkerend probleem.

Wastafel of douche afvoer verstopt?

Ook in de afvoer van de douche en wastafel kan makkelijk een verstopping ontstaan. Bij het uzelf toilet maken verliest u haren. Ook na het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep en haartjes. Dit alles wordt weggespoeld door de afvoer van de wastafel. Wanneer u deze resten wegspoelt met koud of lauwwarm water dan bestaat er grote kans dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de afvoer.

Afvoer verstopt door vervuiling

Zowel vet- als zeepresten hechten zich aan de binnenwand van de leidingen waardoor uw afvoer verstopt raakt. Een verstopte afvoer of een dichtgeslibde verzamelleiding is zeer vervelend. Het is zeer hinderlijk als de afvoer verstopt en het komt altijd ongelegen. Een afvoer verstopping past nooit in uw, vaak drukke, agenda. Daarom is het prettig om te weten dat u Riool.nl 24/7 kunt bellen om u te helpen met het ontstoppen van de afvoer.

Riool.nl ontstopt uw afvoer snel en vakkundig

Afhankelijk van de oorzaak van de rioolverstopping wordt door een vakkundige medewerker van Riool.nl direct een oplossing geboden en ontstopt hij het riool. Al het noodzakelijk materiaal is aanwezig op onze compleet ingerichte servicewagens. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht.

Amsterdam, Leiden, Den Haag, Katwijk, Alphen ad Rijn en Rotterdam

Vanuit één van onze vestigingen in de Randstad is de rioolservice van Riool.nl altijd dichtbij om het probleem van een verstopte riolering snel en vakkundig te verhelpen. Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken als uw riool verstopt is geraakt. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)