Klanten beoordelen ons met een: 8.510372
  0800 – 888 1000
  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Afvoer verstopt in Zuid-Holland

riool.nl is een professioneel en maatschappelijk betrokken ontstoppingsbedrijf. Wij zijn de snelste van Nederland en voeren naast ontstoppingen van leidingen ook inspecties, reinigen en reparaties uit. Serieuze rioolproblemen vragen om de expertise van een erkend ontstoppingsbedrijf. Een verstopte afvoer of een verzamelleiding die dichtgeslibd is kan namelijk tot zeer hinderlijke problemen leiden. Heeft u uw afvoer verstopt in Zuid-Holland en bent u op zoek naar een professionele en ervaren loodgieter? Schakel dan de hulp in van Riool.nl!

Full-service ontstoppingsbedrijf in Zuid-Holland

Riool.nl is een full-service ontstoppingsbedrijf in Zuid-Holland en omstreken. Onze monteurs zorgen niet alleen voor ontstopping en ontluchting van het riool, maar inspecteren en controleren de riolering ook op eventuele scheuren en gaten. Wenst u een reparatie? Dan voeren wij die zonder problemen uit, zelfs als (een deel van) de rioolbuis vervangen moet worden. Daarnaast geeft Riool.nl altijd advies op maat. Particulieren, gemeenten en bedrijven kunnen hun riool hierdoor beter beheren.

Afvoer verstopt in Zuid-Holland? Schakel Riool.nl in!

Riool.nl is altijd zeer snel ter plaatse. Met onze compleet ingerichte servicewagens hebben we altijd het noodzakelijke materiaal bij ons om uw rioolprobleem vakkundig en snel van een oplossing te voorzien. Onze vestigingen zijn verspreid over de Randstad en onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en problemen. Al jaren bewijzen wij onze diensten aan grote opdrachtgevers als Heineken, het Ministerie van Defensie, het UWV en Achmea, maar ook particulieren helpen wij graag. Waar wacht u nog op? Aarzel niet en profiteer van de service van Riool.nl!

Contact

Is uw afvoer verstopt in de buurt van Zuid-Holland? Maak dan direct een afspraak via de bel-mij-terug-knop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voorkom hinderlijke rioolproblemen en schakel de hulp in van Riool.nl!

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!
Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT
100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;

 

Een greep uit onze opdrachtgevers: