Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

 

douche afvoer verstopt

Afvoer verstopt

Moderne badkamers hebben naast een bad ook vaak een strak afgewerkte doucheruimte. De douche afvoer verstopt echter regelmatig door zeep-, huid- en haarresten.

Verstopte douche afvoer ontstoppen

Last van een doucheafvoer waarvan de afvoer verstopt is?

We maken veel gebruik van onze badkamer, we gaan in bad, nemen een douche, wassen ons aan de wastafel en vaak staat ook de wasmachine in de natte ruimte. Al dat water moet via de afvoerleiding afgevoerd worden en de kans is groot dat op een gegeven moment het doucheputje dicht gaat zitten of de douche afvoer verstopt raakt.

De doucheafvoer bijvoorbeeld kent vaak een kleine diameter waardoor zeep-, huid- en haarresten die door het afvoerputje spoelen al snel tot een verstopping kunnen leiden in de afvoer van de douche of wasbak. Ook resten van wasmiddel die in de afvoer blijven zitten kunnen samenklonteren en voor een verstopte afvoer zorgen.

Het kan zelfs voorkomen dat uw badkamer blank komt te staan door een overstroming omdat de diverse afvoersystemen vaak op een punt bij elkaar komen en het water niet weg kan als de boel verstopt is geraakt. Als de wasmachine dan bijvoorbeeld water moet afpompen, kan de boel gaan overstromen. Vaak willen mensen zelf met een ontstopper zoals een trekveer het doucheputje ontstoppen maar in veel gevallen is dit niet genoeg om het probleem helemaal op te lossen.

Is de afvoer verstopt, laat de afvoer van uw douche, wastafel, bad of wasmachine ontstoppen

De monteurs van Riool.nl hebben verschillende soorten reinigingsmachines om de afvoer van uw douche, wasmachine of bad te ontstoppen. Voor het werken met kleine diameters gebruiken wij een adaptor hulpstuk op de standaard verenmachine. Met behulp van deze mechanische reiniging functioneert het douchewater of wastafel afvoersysteem weer naar behoren en loopt het afvalwater weer ongestoord weg door de doucheput.

Ook kunnen wij met behulp van geavanceerde rioolinspectie middelen een eventueel lek in de afvoer traceren en tot reparatie overgaan om zo ernstige waterschade door lekkage te voorkomen.

U kunt ons 24 per dag bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Klik hier voor ons uitgebreid assortiment verhuurgereedschappen
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;