Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 070 – 33 00 450

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Bel en wij lossen het probleem voor u op.

070 – 33 00 450

Riool verstopt den Haag

Badafvoer ontstoppen in Den Haag

De badafvoer kan verstopt raken door voorwerpen. Die kunnen na het nemen van een heerlijk bad mee de afvoer in spoelen.

Badafvoer ontstoppen in Den Haag

De badafvoer kan verstopt raken door voorwerpen. Die kunnen na het nemen van een heerlijk bad mee de afvoer in spoelen. U kunt denken aan onderdelen van speelgoed, dopjes, haarspelden, haren, oorbellen, etc. Meestal blijven deze voorwerpen ergens in de afvoer steken, bijvoorbeeld in een bocht. Naarmate de tijd vordert, zullen vuil en haren zich hechten aan deze “dwarsligger”. Uiteindelijk zal er een forse verstopping in de badafvoer ontstaan. U merkt dat het badwater niet meer vlot wegloopt of zelfs blijft staan. Dat betekent de badafvoer ontstoppen!

Zelf de badafvoer ontstoppen?

Als u zelf de badafvoer wilt ontstoppen, leidt dit vaak tot meer problemen. In uw pogingen het water weer weg te laten lopen in de badafvoer, drukt u vaak de verstopping dieper de afvoerleiding in. De monteurs van Riool.nl voorkomen dat de problemen nog groter worden. Bespaar uzelf de ergernis en bel Riool.nl in Den Haag.

Badafvoer ontstoppen? Bel Riool.nl

Wees verstandig, laat de professionals van Riool.nl uit Den Haag het werk doen. De ontstoppingsvoertuigen van riool.nl hebben de modernste ontstoppingsapparatuur aan boord. Onze ontstoppingsmonteurs zijn zeer goed opgeleid. En hebben een ruime ervaring en kunnen snel uw probleem oplossen.

Riool.nl – Verheeskade 105B, 2521DD, Den Haag Tel: 070 – 33 00 450

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF