Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 010 – 28 10 345

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

010 – 28 10 345

Riool verstopt Rotterdam

Badafvoer ontstoppen in Rotterdam

De badafvoer kan verstopt raken door voorwerpen. Die kunnen na het nemen van een heerlijk bad mee de afvoer in spoelen.

Badafvoer ontstoppen in Rotterdam

De badafvoer kan verstopt raken door voorwerpen. Die kunnen na het nemen van een heerlijk bad mee de afvoer in spoelen. U kunt denken aan onderdelen van speelgoed, dopjes, haarspelden, haren, oorbellen, etc. Meestal blijven deze voorwerpen ergens in de afvoer steken, bijvoorbeeld in een bocht. Naarmate de tijd vordert, zullen vuil en haren zich hechten aan deze “dwarsligger”. Uiteindelijk zal er een forse verstopping in de badafvoer ontstaan. U merkt dat het badwater niet meer vlot wegloopt of zelfs blijft staan. Dat betekent de badafvoer ontstoppen!

Zelf de badafvoer ontstoppen?

Als u zelf de badafvoer wilt ontstoppen, leidt dit vaak tot meer problemen. In uw pogingen het water weer weg te laten lopen in de badafvoer, drukt u vaak de verstopping dieper de afvoerleiding in. De monteurs van Riool.nl voorkomen dat de problemen nog groter worden. Bespaar uzelf de ergernis en bel Riool.nl in Rotterdam.

Badafvoer ontstoppen? Bel Riool.nl

Wees verstandig, laat de professionals van Riool.nl uit Rotterdam het werk doen. De ontstoppingsvoertuigen van riool.nl hebben de modernste ontstoppingsapparatuur aan boord. Onze ontstoppingsmonteurs zijn zeer goed opgeleid. En hebben een ruime ervaring en kunnen snel uw probleem oplossen.

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Rotterdam
Edisonstraat 12
3133 KG Vlaardingen
Tel: 010 – 28 10 345

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF