Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

Badafvoer ontstoppen door riool.nl

Badafvoer ontstoppen

Uw badafvoer ontstoppen komt altijd ongelegen. De monteurs van Riool.nl zijn snel ter plaatse  vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Katwijk, Rotterdam en Alphen aan den Rijn. Het is een prettige gedachte dat RIOOL.NL 24/7  klaar staat om u te helpen wanneer de badafvoer verstopt is geraakt.

BAdafvoer verstopt ? Ontstoppen is al 60 jaar ons vak
Badafvoer ontstoppen door Riool.nl
Bad afvoer ontstoppen. Geen probleem bel GRATIS 0800-8881000 Riool.nl
Tevreden klant na het ontstoppen van de bad afvoer door Riool.nl.

Badafvoer ontstoppen? Bel Riool.nl

Voor de meeste mensen heeft het nemen van een warm bad een heilzame werking. Na een drukke dag biedt een warm bad ontspanning. Niets is dan zo vervelend dat na het verwijderen of opendraaien van de stop het badwater niet of nauwelijks wegloopt. U moet de badafvoer ontstoppen!

Oorzaken verstopte badafvoer

Een badafvoer kan verstopt raken door speelgoed, dopjes, haarspelden, haren, oorbellen, etc. welke meespoelen met het spoelwater. Deze spulletjes blijven steken ergens in de afvoerleiding van de badkuip, bijvoorbeeld in een bocht. Gaandeweg de tijd zullen vuil en haren, in combinatie met zeepresten, zich hechten aan deze “dwarsligger”. Een forse verstopping in de afvoer van het bad ligt op de loer. U zult merken dat het badwater niet meer vlot wegloopt of zelfs blijft staan. Er is geen ontkomen aan, dit betekent de badafvoer ontstoppen!

Badafvoer ontstoppen! Zelf doen?

Een badafvoer ontstoppen is toch iets wat ik zelf kan zult u denken? Lekker aan de gang met een plopper of wat vloeibare ontstopper in de badafvoer. Opgelost! Echter dit leidt vaak tot grotere problemen. In uw pogingen om de badafvoer te ontstoppen is de kans groot dat u het verstoppingsprobleem dieper de afvoerleiding in duwt. De ontstoppingsmonteurs van Riool.nl zorgen ervoor dat de problemen niet nog groter worden. Bespaar uzelf de ergernis en bel Riool.nl vandaag.

Badafvoer ontstoppen? Riool.nl helpt snel en vakkundig!

Is uw badafvoer verstopt? Door onze vakkundige Riool.nl monteurs wordt direct een oplossing geboden. De meeste afvoerleidingen reinigen we binnenshuis.  De Riool.nl monteurs frezen de badafvoer schoon. Hierdoor krijgt de badafvoer weer zijn oorspronkelijke diameter terug. Al het noodzakelijk materiaal is aanwezig op onze compleet ingerichte servicewagens.

Amsterdam, Leiden, Den Haag, Katwijk, Alphen aan den Rijn en Rotterdam

Vanuit één van onze vestigingen in de Randstad zijn wij snel bij u ter plaatse en gaan onze professionele ontstoppers direct aan de slag. Met professionele middelen zullen zij snel uw badafvoer ontstoppen. U kunt het bad snel weer gebruiken zoals u dat gewend bent. Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken als uw badafvoer verstopt is geraakt. 071 – 204 0567

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)