Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Unieke kans voor orgel liefhebber en mannenkoren

Unieke kans voor orgel liefhebber en mannenkoren

Like & Win Concert De Gouwestem

Riool.nl heeft een unieke like en win aktie op haar Facebookpagina staan. U kunt 2 kaarten winnen voor een concert van het grootste mannenkoor van Nederland, De Gouwestem.
Op 30 september 2016 wordt er in de Hooglandse Kerk te Leiden een avondvullend programma aangeboden door het mannenkoor De Gouwestem.

‘Father’ Willis orgel

Dit jaar wordt in de Hooglandse Kerk een gerestaureerd en uitgebreid orgel van de beroemde Engelse orgelbouwer ‘Father’ Willis in gebruik genomen.
Uiteraard zal het mannenkoor worden begeleid door dit unieke orgel. Daarnaast kunt u genieten van 6 “hands” pianospel, waarbij 3 pianisten tegelijkertijd achter de piano plaatsnemen.

Het concertprogramma van De Gouwestem op 30 september.

Er is voor dit concert een gevarieerd programma samengesteld, waarbij naast ons koor o.l.v. Martin Mans nog aan meewerken: Het Sliedrechts Mannenkoor “Ichtus” o.l.v. dirigent Martin Zonnenberg
Dit bekende 170 man tellende grote koor verleent veelvuldig haar medewerking aan radio- en televisieopnamen. “The Martin Mans Formation” het mannen ensemble van “De Gouwestem”.
Mark Brandwijk zal met z’n virtuoze spel het geheel begeleiden op de vleugel. Dit is voor u de kans om ruim 300 mannenstemmen door de basiliek te horen schallen, van zuiver zacht tot aanzwellend volle kracht.

Riool.nl zet zich in voor het behoud van monumenten

Onlangs maakten wij een video bij de Hooglandse Kerk. In dit filmpje kunt u zien hoe Riool.nl de strijd aan aanbind met wildplassers.

Klikt u op de foto om de video te bekijken.

wildplas video thumbnail met tekst

Zie in deze video hoe Riool.nl wildplassen helpt voorkomen en monumenten behoudt.