Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Controle op vetafscheider verscherpt

Controle op vetafscheider verscherpt

Controle op vetafscheider verscherpt

Bij bedrijfsmatige bereiding van warme voedselwaren in keukens van o.a. hotels, restaurants, bedrijfskantines, bejaardencentra, ziekenhuizen is het verplicht een vetafscheider te hebben welke minimaal 1x per maand moet worden leeggezogen.

Omgevingsdienst kondigt controles aan

De afgelopen weken heeft de omgevingsdienst West-Holland bedrijven aangeschreven die bedrijfsmatig voedsel bereiden.Bewerkingsgebied Milieudienst West Holland In dit schrijven (klik op button hieronder) wordt aangekondigd dat er in 2016 verscherpte controle zal worden uitgevoerd naar vetafscheiders. Er zal worden gekeken naar o.a. de capaciteit en de frequentie waarmee de vetput geleegd wordt. Door een vragenlijst in te vullen over de vetafscheider en deze op te sturen kunt u “wellicht een controlebezoek voorkomen” zo schrijft de omgevingsdienst.

Hulp nodig of heeft u vragen

Heeft u hulp nodig of vragen over uw vetafscheider. Twijfelt u over de juiste capaciteit en of de vetput correct functioneert neemt u dan contact op met ons op 0800-8881000 (gratis)
Wij hebben vacuüm zuigauto’s om uw vetafscheider professioneel te legen. Riool.nl is erkend inzamelaar van vet en wij doen dit met de laagste prijs garantie.

Meer info over vetafscheiders
Brief Milieudienst 2016
Video Wat doet vet met gemeenteriool