Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Corona

Corona Riool 2

Geachte klant,

Op zondag 15 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Binnen Riool.nl hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven.

Dienstverlening blijft gehandhaafd.
Onze dienstverlening aan klanten blijft vooralsnog op de gebruikelijke wijze doorlopen. Daarnaast zijn wij telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Onze website is permanent beschikbaar.

Maatregelen.
Wij zullen onze klanten bij het aannemen van een opdracht vragen of binnen de woning of bedrijfsruimte mensen aanwezig zijn die in contact zijn geweest met een besmet persoon, of zelf klachten hebben zoals hoesten, verkoudheid of koorts. In dat geval zullen wij –naast de reeds van toepassing zijnde maatregelen- extra maatregelen nemen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Mocht er reeds een afspraak staan en bovenstaande situatie heeft zich tussentijds voorgedaan, dan verzoeken wij u om dit bij ons te melden.

Onze monteur zal de bovenstaande vraag ook bij aankomst nogmaals stellen.

Geeft u in het belang van de volksgezondheid graag een eerlijk antwoord. Wij zullen u van dienst zijn, maar nemen dan extra gepaste maatregelen. Deze houden onder meer in dat u de deur voor ons dient te openen, maar zelf niet in de te betreden ruimtes aanwezig mag zijn tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden.

Tenslotte; door een mogelijk aangepaste bezetting van ons bedrijf kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten aan de telefoon, wij vragen hiervoor uw begrip.

Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, informeren we u via onze website en via de e-mail.

Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van de Rijksoverheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Lees hier onze corona update m.b.t. reiniging en inspectie van hoofdriolen: Geen risico’s voor medewerkers en bewoners / klanten bij reiniging en inspectie hoofdriolen.