Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

DAKGOOT REINIGEN, Dakgoot reiniging

DAKGOOT REINIGEN

Door bladerval, vervuiling en gebrek aan onderhoud kan de dakgoot verstopt raken waardoor lekkage kan ontstaan, muren aangetast kunnen worden en inpandige waterschade kan ontstaan.

DAKGOOT REINIGEN

Dakgoot Reinigen noodzakelijk? Dakgoot verstopt door bladeren en vuil? Jaarlijks stroomt er een enorme hoeveelheid regen en afvalwater door de dakgoot de regenpijp in. Maar het komt regelmatig voor dat de hemelwaterafvoer en dakgoten verstopt raken door bladeren, takjes en vuil. Het gevolg hiervan is dat het regenwater niet goed weg kan stromen door de afvoerpijp en door de wateroverlast lekkage aan het dak kan ontstaan. Omdat het regenwater namelijk niet weg kan door de verstopte rioolafvoer, stroomt de goot vol en kan deze scheuren of zelfs afbreken door de zwaarte van het water. Het gevolg van deze wateroverlast is vaak daklekkage en waterschade. Uiteraard zit niemand te wachten op een lekkend dak door waterschade of een kapotte dakgoot, wat dat betreft is voorkomen beter dan genezen.

Laat Riool.nl een dakgoot reinigen uitvoeren

Zorg ervoor dat uw regenwaterafvoer en dakgoten schoon blijven, zodat het afvalwater vrij de regenpijp in kan stromen en u lekkage voorkomt. Riool.nl beschikt over een aparte afdeling die continu dakgoot reinigen uitvoert, zowel bij laagbouw als hoogbouw. Wij beschikken over hoogwerkers en geavanceerde apparatuur zoals hogedrukspuiten voor het ontstoppen en schoonmaken van de dakgoot en de afvoerbuizen. Wij kunnen eventuele problemen opsporen en noodzakelijke reparaties worden, indien mogelijk, meteen opgelost. Zo kunt u er weer tegenaan als u voor een natte winter staat en verkleint u de kans op vervelende daklekkage!

Uw dakgoot repareren of vervangen?

Door ouderdom kunnen goten ook afbreken of scheuren waardoor er lekkage van het dak kan ontstaan. Voor reparaties of vernieuwing van uw dakgoot werkt Riool.nl samen met betrouwbare en vakkundige partners. Graag brengen wij u met hen in contact. Op onderstaand telefoonnummer kunt u ons 24 uur per dag bereiken. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;