Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

 

Dakgoot schoonmaken of repareren?

Dakgoot schoonmaken of repareren?

Door het niet regelmatig (laten)schoonmaken van uw dakgoot kunnen verstoppingen en daardoor lekkage ontstaan.

Vuile of verstopte dakgoot schoonmaken

Regen is geen onbekend begrip in Nederland en jaarlijks stroomt er dan ook behoorlijk wat regenwater door de aluminium of zinken dakgoot de regenpijp in. Het is natuurlijk bijna onmogelijk de dakgoot en regenpijp bladvrij te houden. Na verloop van tijd kunnen bladeren, takjes en vuil de afvoer van uw goot verstoppen waardoor de regenwaterafvoer verstopt kan raken.

Indien dit systeem onderbroken wordt, zal het regenwater de weg van de minste weerstand gaan volgen wat meestal betekent dat het water langs uw muren naar beneden zal lopen. Aantasting van uw muren zal al binnen enkele weken plaatsvinden. Uw houten kozijnen kunnen worden aangetast en er kan schimmelvorming of daklekkage ontstaan. Zelf het dak op gaan en de vuile dakgoten schoonmaken is niet zonder risico en vaak moeilijk uit te voeren.

De rioolservice van Riool.nl kan dit lastige karwei voor u uit handen nemen door uw goot vakkundig te reinigen en, indien nodig, de dakgoot repareren of (deels) vervangen.

Vakkundig uw dakgoot repareren of vervangen

Door ouderdom kunnen goten ook afbreken of scheuren waardoor er lekkage van het dak kan ontstaan. U hebt uw dakgoten echter hard nodig om de regen op te kunnen vangen en af te voeren via de regenpijp! Of het nu een aluminium, pvc of zinken dakgoot betreft, de ervaren medewerkers van Riool.nl kunnen uw goot vakkundig repareren en, indien nodig, deels of geheel vervangen. Want uiteindelijk zit er niemand op een daklekkage door een verstopte regenwaterafvoer te wachten!

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;