Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 010 – 28 10 345

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

010 – 28 10 345

Riool verstopt Rotterdam

Doucheafvoer ontstoppen in Rotterdam

Staat u lekker te douchen, stroomt de douchebak over! Dit komt natuurlijk nooit gelegen.

Doucheafvoer ontstoppen in Rotterdam

Staat u lekker te douchen, stroomt de douchebak over! Dit komt natuurlijk nooit gelegen. Uw doucheafvoer is verstopt! Zelf de doucheafvoer ontstoppen lijkt eenvoudig, maar is het vaak niet.

Hoe ontstaat verstopping

De doucheafvoer raakt gemakkelijk verstopt door allerhande voorwerpen. Tijdens het douchen verliezen we ongemerkt zaken zoals haarspelden, oorbellen, etc, Deze verdwijnen makkelijk in de doucheafvoer. Gedurende de tijd hechten zich vuil en haren aan “verloren” voorwerpen. Uiteindelijk kan er een forse verstopping ontstaan en moet u uw afvoer ontstoppen.

Professioneel doucheafvoer ontstoppen

Lukt u niet zelf om de verstopping op te lossen, laat dan de professionals van Riool.nl uit Rotterdam uw doucheafvoer ontstoppen. De ontstoppingsvoertuigen van Riool.nl uit Rotterdam zijn met het modernste ontstoppingsgereedschap uitgerust. De vriendelijke ontstoppingsmonteurs hebben een gedegen opleiding en veel ervaring met o.a. een doucheafvoer ontstopping. Door onze ontstoppers in te schakelen voorkomt u dat de problemen nog groter worden.

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Rotterdam
Edisonstraat 12
3133 KG Vlaardingen
Tel: 010 – 28 10 345

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF