Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

Duwcamera

Duwcamera

Bij een rioolinspectie of lekdetectie voor bedrijven of overheid gebruikt Riool.nl vaak een riool inspectie camera zoals een duwcamera om de riolering goed in beeld te brengen.

Riool inspectie met een duwcamera

Een duwcamera is een zeer handig en efficiënt instrument om de afvoer van een riool te inspecteren. Deze inspectiecamera wordt door de leiding geduwd en op een scherm kan worden meegekeken of er problemen zijn met de riolering. Zo kunnen verstoppingen, scheuren of slechte verbindingen direct zichtbaar worden en kan de exacte plaats waar het rioolprobleem zich voordoet worden vastgesteld. De camera vindt gemakkelijk zijn weg door leidingen met bochten zodat het hele rioolstelsel goed in kaart kan worden gebracht.

De camerakoppen van de rioolcamera zijn waterdicht en de inspectiecamera is geschikt voor rioolinspecties van riolen en leidingen met een diameter van 10 mm tot 250 mm. Riool.nl heeft ook de beschikking tot rijdende camera’s om rioleringen te inspecteren met een grote doorsnede tot 2 meter. De rioolcamera is voorzien van verlichting en een sonde zodat onze monteurs de camera eenvoudig kunnen lokaliseren.

Camera rioolinspectie en lekdetectie

Als u als bedrijf of overheid een onderhoudscontract met Riool.nl afsluit voor periodiek onderhoud, inspectie of lekdetectie van het riool, kunt u er dus zeker van zijn dat wij met de modernste middelen te werk gaan. Zoals gezegd, met onze moderne rioolcamera zoals de duwcamera, kunnen onze inspecteurs zeer nauwkeurig de staat van de riolering in beeld brengen en een eventuele verstopping of lekkage eenvoudig lokaliseren.

Riool.nl verzorgt camera inspecties voor bedrijven en overheid

Onze inspecteurs zijn opgeleid om de verschillende beelden die de inspectiecamera doorgeeft te herkennen en goed te interpreteren. Als uit de camerabeelden blijkt dat er tot ontstopping of reparatie moeten worden overgegaan, geven wij u een advies op maat en, indien gewenst, een kosteloze offerte.

U kunt de rioolservice van Riool.nl 24 uur per dag bereikbaar op onderstaand telefoonnummer voor meer informatie of het maken van een afspraak.
071 – 52 22 688

rioolwagen_zuigwagen_inspectiewagen

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;