Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Forensisch rioolonderzoek bij het NFI te Rijswijk

Forensisch rioolonderzoek bij het NFI te Rijswijk

Forensisch rioolonderzoek bij het NFI te Rijswijk

Het NFI ofwel het Nederlands Forensisch Instituut doet uitstekend werk waar het gaat om onderzoek naar misdrijven. Is er een geruchtmakende moordzaak, dan is het NFI er bij betrokken. Wat veel mensen niet weten is dat het NFI niet alleen menselijke resten en DNA onderzoekt maar dat men ook wapens, drugs, telefoons, camera’s etc onderzoekt. Zijn er bestanden gewist dan weet het NFI wel raad.

Rioolonderzoek? Riool.nl natuurlijk!

Heeft u een rioolprobleem dan bel je ook niet zomaar iemand. Een specialist werkt het efficiëntst en geeft de beste adviezen. Riool.nl heeft alle onderzoekstechnieken in huis. Onze rioolvoertuigen zijn uitgerust met diverse rioolcamera’s waardoor problemen zoals rioolbreuk, tegenschot, vervuiling etc snel wordt vastgesteld.

Naast particulieren ook voor bedrijven

Alles heeft onderhoud nodig,  zo ook een riool. Om een goed lopend riool te kunnen garanderen dient deze regelmatig gereinigd worden. Dit is bij u thuis belangrijk maar zeker bij bedrijven. Op locaties waar veel mensen tegelijk gebruik maken van het riool, is het belangrijk om de werking ervan zeker te stellen. Het NFI heeft zich dit tijdig gerealiseerd en belde Riool.nl voor een controle en reiniging van het riool.

Heeft u ook een rioolprobleem?

Heeft het riool van uw bedrijfspand een onderhoudsbeurt nodig? Bel dan met Riool.nl op 0800-8881000 (gratis)

riool afvoer ontstoppen den haag rijswijk ypenburg delft 3riool afvoer ontstoppen den haag rijswijk ypenburg delft 5riool afvoer ontstoppen den haag rijswijk ypenburg delftriool afvoer ontstoppen den haag rijswijk ypenburg delft 2