Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

riool verstopt leiden

Gootsteen ontstoppen in Leiden

Een gootsteen wordt dagelijks en vaak intensief gebruikt. Als gevolg van vet- en zeepresten is de kans groot dat de sifon of zwanenhals onder de gootsteen verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een hardnekkig en regelmatig terugkerend probleem.

Uw gootsteen ontstoppen in Leiden

In de keuken is de kans groot dat de sifon of zwanenhals onder de gootsteen verstopt raakt en zit er niets anders op dan de gootsteen ontstoppen. Regelmatig onderhoud door het loshalen en schoonmaken van de zwanenhals voorkomt problemen. Vaak probeert men met bijvoorbeeld soda of een gootsteenontstopper zoals een trekveer de afvoer te ontstoppen maar vaak lukt het dan toch niet om de keukenafvoer geheel te reinigen zodat het water nog steeds niet helemaal goed door kan stromen.

Zelf gootsteen afvoer ontstoppen?

U kunt zelf uw gootsteen ontstoppen door gebruik te maken van een ontstopper. Of u kunt het proberen met caustic soda of een trekveer. De kans is groot dat de verstopping zo diep in de afvoer zit dat u hier onmogelijk bij kan komen. Wanneer het u niet lukt om het zelf op te lossen, laat dan uw gootsteen ontstoppen door ontstoppingsbedrijf Riool.nl uit Leiden. Regelmatig onderhoud door het loshalen en schoonmaken van de zwanenhals onder uw gootsteen voorkomt problemen.

Gootsteen ontstoppen? Bel Riool.nl

Wanneer de afvoer van de gootsteen verstopt is en de verstopping doet zich voorbij het sifon voor in het afvoersysteem, dan is het verstandig om een vakkundig ontstoppingsbedrijf in te schakelen, zoals Riool.nl uit Leiden. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het oplossen van een afvoerverstopping zoals een verstopte gootsteen in de keuken. Zij zullen vakkundig en veilig uw gootsteen ontstoppen met de modernste middelen. Onze ontstoppers hebben alles bij zich om zelfs de meest hardnekkige verstoppingen op te lossen. Om in de toekomst problemen te voorkomen adviseren wij een grondige reiniging van de afvoerleiding en het plaatsen van een ontstoppingsstuk. Via een ontstoppingsstuk is een eventuele afvoer verstopping in de toekomst eenvoudiger en sneller op te lossen.

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Leiden
Hallenweg 7
2316 JX Leiden
Tel: 071 – 52 22 688

rioolwagen_zuigwagen_inspectiewagen

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

 

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF