Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

hemelwaterafvoer verstopt

Hemelwaterafvoer verstopt

De extreme regen van de laatste jaren zorgen voor een grote belasting van de hemelwaterafvoer. Wanneer deze niet meer naar behoren functioneert, kunnen de gevolgen desastreus zijn.

Hemelwaterafvoer verstopt?

In Nederland valt er behoorlijk veel regen en al dat hemelwater kan voor behoorlijk wat wateroverlast zorgen of dat uw hemelwaterafvoer verstopt raakt. Via de dakgoot stroomt er op jaarbasis een flinke hoeveelheid regenwater door uw verticale regenpijp naar beneden. Indien dit systeem van hemelwaterafvoer onderbroken wordt doordat de regenpijp verstopt raakt door bijvoorbeeld bladeren en vuil, volgt het regenwater de weg van de minste weerstand.

Daklekkage, huiszwam en muurschade

Het gevolg is dat water langs uw muren en via de overlopende dakgoot naar binnen zal dringen of dat u last krijgt van daklekkage. Aantasting van uw muren en houten vloerbalken zal reeds binnen enkele weken plaatsvinden. Een lekkage aan het dak heeft kostbare gevolgen. Afwerkingslagen van de muren en vloerbedekking beschadigen onherstelbaar door kringen of schimmels. Ook kan bij langdurige vochtinwerking houtrot ontstaan wanneer het vloerhout langdurig gevoed worden door vocht.

Hemelwaterafvoer verstopt? Laat dakgoot reinigen!

Met de inzet van hogedruk reinigingsmachines kan ontstoppingsbedrijf Riool.nl uw hemelwaterafvoer schoonmaken en de wateroverlast ten gevolge van een niet goed functionerende hemelwaterafvoer wegnemen.

Indien u om welke reden dan ook lekkage aan uw dak heeft, kunnen wij de oorzaak van de daklekkage opsporen en desgewenst de dakgoot repareren. Het is immers van groot belang dat uw regenwaterafvoer in orde is en regenwater ongestoord door de regenpijp naar beneden kan stromen.

Amsterdam, Leiden, Den Haag, Katwijk, Alphen ad Rijn en Rotterdam

Vanuit één van onze vestigingen in de Randstad is de rioolservice van Riool.nl altijd dichtbij om het probleem met de regenpijp snel en vakkundig te verhelpen. Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken als uw hemelwaterafvoer verstopt is geraakt. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)