Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Kaag en Braassem gunt Riool.nl kwaliteitsonderzoek gemeentelijk riool

Kaag en Braassem gunt Riool.nl kwaliteitsonderzoek gemeentelijk riool

Riool.nl mag het gemeentelijk riool onderzoeken van Kaag en Braassem

Riool.nl heeft de gunning gekregen van de gemeente Kaag en Braassem voor het bestek Kwaliteitsonderzoek riolering 2017 t/m 2020. Dit meervoudig onderhands bestek is beoordeeld op kwaliteit en prijs waarbij Riool.nl is gekozen als beste opdrachtnemer. De gemeente Kaag en Braassem wil een duidelijk beeld hebben van de staat van onderhoud van het hoofdriool per deelgebied.

Aanvang van werkzaamheden

Met ingang van oktober 2017 zal Riool.nl het rioolstelsel gefaseerd reinigen en inspecteren met onze camerasystemen. De gemeente Kaag en Braassem wil daarbij ook goed voorbereid zijn op de toekomst, met aandacht voor volksgezondheid, wateroverlast, milieubelasting en grondwateroverlast. Aan de hand van dit onderzoek zal inzicht worden verkregen welk deel van de riolering daadwerkelijk aan vervanging toe is. Het uiteindelijke doel is u als gebruiker te verzekeren van een goed werkend riool.

Wat merkt u hiervan?

U merkt meestal weinig van onze werkzaamheden. U zult door ons, ruim voor aanvang van onze werkzaamheden, middels een schrijven en via onze website op de hoogte worden gebracht. In dit schrijven zullen wij u aangeven waar en wanneer onze werkzaamheden zullen plaatshebben en welke eventuele maatregelen u moet nemen. Op de dagen dat wij in uw wijk werken, zult u onze herkenbare witte voertuigen met het Riool.nl logo in het straatbeeld zien. Meer informatie aangaande de planning van onze werkzaamheden kunt u vanaf oktober vinden op op deze pagina.

Over de gemeente Kaag en Braassem

De gemeente Kaag en Braassem bestaat sinds 1 januari 2009. De gemeente is ontstaan uit een fusie tussen de gemeenten Alkemade en Jacobswoude en heeft een oppervlakte van 72 km2. De gemeente bestaat uit elf kernen: Bilderdam, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Roelofarendsveen, Rijnsaterwoude, Rijpwetering en Woubrugge. Het inwonersaantal van de gemeente Kaag en Braassem is ruim 25.000. Het gemeentehuis van Kaag en Braassem is gevestigd in Roelofarendsveen.

Heeft een verstopping van afvoer of riool?

Loopt uw gootsteen, wc of wastafel niet goed meer door bel Riool.nl. U wordt dezelfde dag nog geholpen. Bel GRATIS 0800-8881000