Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

riool verstopt leiden

Keukenafvoer ontstoppen in Leiden

De afvoer van de wasbak in uw keuken wordt dagelijks intensief gebruikt. Vette pannen schoonmaken. Frituurpan even grondig reinigen. Herkent u het?

Keukenafvoer ontstoppen in Leiden

De afvoer van de wasbak in uw keuken wordt dagelijks intensief gebruikt. Vette pannen schoonmaken. Frituurpan even grondig reinigen. Na een verfklus de kwasten van de latexresten ontdoen. Herkent u het? De resten van deze schoonmaakklussen krijgt de keukenafvoer te verduren. Geen wonder dat uw keukenafvoer verstopt raakt en dat deze moet worden ontstopt. Regelmatig onderhoud bv. door het loshalen en schoonmaken van de zwanenhals voorkomt problemen. Echter dit zijn niet de meest leuke klusjes in het huishouden.

Zelf keukenafvoer ontstoppen?

U kunt ook eerst zelf de keukenafvoer ontstoppen, bijvoorbeeld met een vloeibare afvoerreiniger. Maar vaak lukt dat ook niet en het risico dat u het verstoppingsprobleem erger gemaakt is behoorlijk aanwezig. Wanneer de keukenafvoer verstopt is en de verstopping doet zich voor in het afvoersysteem, voorbij het sifon, dan doet u er verstandig aan om de vakmensen van Riool.nl uit Leiden in te schakelen. Wij werken snel, vakkundig, schoon en tegen zeer lage tarieven.

keukenafvoer ontstoppen, ons probleem!

Gelukkig is een keukenafvoer ontstoppen voor de professionals van Riool.nl uit Leiden dagelijkse kost. Zij hebben jarenlange ervaring in het oplossen van een verstopping in uw keuken. Wij hebben reeds 60 jaar ervaring in het oplossen een verstopping in uw keuken.

Voorkom verstopping met rioolreiniging!

Om verstoppingsproblemen in de toekomst te voorkomen is een grondige reiniging van uw riool raadzaam. Informeer bij onze ontstoppers naar de mogelijkheden. Ook kunnen wij na het ontstoppen van de keukenafvoer een ontstoppingsstuk plaatsen. Zo kunnen onze ontstoppers in de toekomst sneller uw keukenafvoer ontstoppen.

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Leiden
Hallenweg 7
2316 JX Leiden
Tel: 071 – 52 22 688

rioolwagen_zuigwagen_inspectiewagen

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

 

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF