Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

Kruipruimte vol met rioolwater

Kruipruimte vuil

Een kapotte riolering in de kruipruimte van uw woning of bedrijf kan veel ellende veroorzaken. Door een open verbinding kunnen afvalstoffen als spoelwater en fecaliën ongehinderd de kruipruimtes instromen.

Nare rioollucht door kapotte riolering in kruipruimte

De kruipruimte van uw bedrijfspand kan zich over een tijdsbestek van enkele jaren vullen met rioolwater door een kapotte riolering. Er kunnen door slijtage van de rioolbuis scheuren en gaten ontstaan met als gevolg lekkage en waterschade. De gehele ondergrond in de kelder van uw bedrijfspand raakt dan verzadigd met vuil water en afvalstoffen.

U en uw werknemers kunnen veel last krijgen van rioolstank wat de werksfeer uiteraard niet zal verbeteren. Bovendien zullen op de vervuilde, natte ondergrond schimmels en zwammen ontstaan die schadelijk zijn voor de gezondheid en kunt u bovendien last krijgen van allerlei ongedierte zoals rioolvliegjes die zullen afkomen op de rioollucht van het afvalwater. Het is dan zaak om zo snel mogelijk de kruipruimtes droog te maken, te reinigen en het riool te repareren.

Kruipruimtes reinigen en rioolreparatie

De logische eerste stappen die in een dergelijke situatie genomen moeten worden is het herstellen c.q. repareren van de riolering om te voorkomen dat er nog meer water uit het riool stroomt of nieuwe vervuiling zal ontstaan. Daarna of gelijktijdig dient de ruimte gedroogd en gereinigd te worden door het afvalwater op te zuigen met een rioolreiniger.

Riool.nl kan de vuile en natte kruipruimtes van uw bedrijf vakkundig en snel reinigen en, indien nodig, het riool repareren of vervangen.

Op onderstaand telefoonnummer is onze rioolservice 24 uur dag bereikbaar om een afspraak te maken voor het reinigen van de kruipruimte of een rioolreparatie.
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;