Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Nieuwe ontstoppingsbussen van Mercedes voor Riool.nl

Nieuwe ontstoppingsbussen van Mercedes voor Riool.nl

Nieuwe ontstoppingsbussen voor RIOOL.NL

Uit handen van de Mercedes-Benz Dealer Bedrijven ontving Riool.nl een deel van de nieuwe ontstoppingsbussen van het type Sprinter, welke zullen worden ingezet als ontstoppingsbussen. Op de foto’s ziet u tevens een glimp van onze nieuwe toiletwagen, ook een Mercedes Sprinter. Inmiddels zijn de bussen van het bekende logo voorzien met de herkenbare blauwe bol met de witte letters NL. Zoals de meeste mensen wel weten is Riool.nl de naam die al een tijd wordt gevoerd door Barthen Rioleringswerken. Onder de naam Barthen geniet ons bedrijf met name bij de wat oudere klanten uit Leiden nog naamsbekendheid.

CO2 verlaging belangrijk voor Riool.nl

Er werd gekozen voor de de innovatieve Mercedes Sprinter. Dankzij de efficiente en innovatieve BlueEFFICIENCY motoren rijden onze ontstoppingsmonteurs rond met uitstekende emissie- en verbruikswaarden. Met deze nieuwe ontstoppingsbussen stoten wij minder CO2 uit tijdens het uitvoeren van ontstoppingswerkzaamheden zoals het riool ontstoppen of het gootsteen ontstoppen.

Moderne ontstoppingsinstallatie

riool ontstoppen rotterdam, den haag, amsterdam, leiden, katwijk

Nieuwe ontstoppingsbussen voor Hotel New York

De ontstoppingsbussen zijn voorzien van een compacte Hogedruk reinigingsinstallatie met een laag gewicht. Ook dit komt het verbruik ten goede. Door de compacte afmetingen blijft er voldoende ruimte over om alle benodigde gereedschappen en ontstoppingsmaterialen mee te nemen. Door de volledige uitrusting kunnen onze monteurs in de meeste gevallen uw verstopping in 1 keer oplossen zonder terug te komen. De ontstoppingsinstallatie heeft een haspel die 180 graden zwenkbaar is en hydraulisch is bediend. Dit spaart spierkracht wat het ontstoppingswerk vergemakkelijkt voor onze monteurs. Uiteraard is de HD installatie voorzien van een afstandsbediening waardoor er beter toezicht is op het reiniging- en ontstoppingswerk.

Nieuwe toiletwagens

Naast de nieuwe ontstoppingsbussen beschikt Riool.nl ook over een aantal nieuwe Toiletwagens. Met deze toiletwagens plaatsen, reinigen en halen wij ons tijdelijk sanitair in opdracht van gemeente, horeca, bouwbedrijven en particulieren. Wij kunnen 4 units vervoeren tw. 4 toiletten of 4 plaskruizen. Als u bij ons een toilet huurt voor langere tijd dan zullen wij deze periodiek reinigen op locatie. Plaskruizen zijn ideaal geschikt voor het terugdringen van wachtrijen tijdens evenementen en festivals. Ons tijdelijke sanitair is ideaal geschikt in de strijd tegen het wildplassen en daarmee het behoudt van onze monumenten. Bekijk hier onze video op youtube.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met de aanschaf van deze Mercedes Ontstoppingsbussen geeft Riool.nl verdere invulling in haar visie op haar MVO beleid.
Wij wensen onze ontstoppingsmonteurs veilige en prettige kilometers toe