Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 010 – 28 10 345

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

010 – 28 10 345

Riool verstopt Rotterdam

Regenpijp ontstoppen in Rotterdam

Er kan in Nederland veel regen vallen in vaak een korte tijd. Doordat hierbij vuil wordt meegevoerd kan een regenpijp verstoppen.

Regenpijp ontstoppen in Rotterdam

Er kan in Nederland veel regen vallen in vaak een korte tijd. Doordat hierbij bladeren en vuil worden meegevoerd kan een regenpijp verstoppen. Wanneer een of meerdere regenpijpen verstopt zijn kan al dat hemelwater voor wateroverlast zorgen.

Voorkom schade!

Het vele hemelwater laat uw dakgoot overstromen en u krijgt last van dak lekkage. Het regenwater kan ook de weg van de minste weerstand volgen en uw woning binnendringen. De muren van uw woning worden dan verzadigd met water. Doordat muren langzaam drogen, bestaat er kans op schimmel. Wanneer u houten vloeren heeft dan kan er huiszwam ontstaan daar waar de balkkoppen in een vochtige muuroplegging liggen. Wanneer een muur langdurig nat is zullen stuclagen en behang loslaten. Wacht daarom niet te lang en laat Riool.nl uit Rotterdam uw regenpijp ontstoppen. Snel en professioneel.

Laat uw dakgoot reinigen

Laat Riool.nl uit Rotterdam de regenpijp ontstoppen en zo de oorzaak van de wateroverlast wegnemen. Om een verstopping te voorkomen is het noodzakelijk door ons regelmatig uw dakgoten te laten reinigen.

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Rotterdam
Edisonstraat 12
3133 KG Vlaardingen
Tel: 010 – 28 10 345

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF