Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7
Reiniging riolering

Reiniging riolering

Riool.nl heeft ruim 60 jaar ervaring in het reinigen van rioleringen voor bedrijven en overheid. U kunt ons 24 uur per dag bereiken om een afspraak te maken voor een rioolreiniging.

Rioolreiniging

Rioolreiniging voor bedrijven en overheid

RioolreinigingJaarlijks stroomt er behoorlijk wat afvalwater door de riool afvoer van uw bedrijfspand of overheidsgebouw. Uw werknemers gaan immers regelmatig naar het toilet, wassen hun handen, frissen zich op, etc. Daarnaast stroomt er een behoorlijke hoeveelheid regenwater weg door de hemelwaterafvoer de regenpijp in. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat het hele rioolstelsel van uw onderneming periodiek gereinigd moet worden om verstoppingen en schade aan de riolering te voorkomen.

Het is raadzaam om voor uitgebreide rioolwerkzaamheden zoals een riool reiniging een onderhoudscontract af te sluiten met een erkend en vakkundig rioolbedrijf zoals Riool.nl. Dat bespaart u een hoop tijd en weet u dat het onderhoud van uw riolering in goede handen is.

Onderhoudscontract van Riool.nl voor het reinigen van het riool

Als u als bedrijf of gemeente bij Riool.nl een onderhoudscontract afsluit voor rioolbeheer, bent u er van verzekerd dat de afvoer en de leidingen met de modernste en meest efficiënte middelen worden gereinigd. Ons rioolbedrijf heeft de beschikking tot hogedrukwagens om de rioolleidingen grondig te reinigen, vacuümwagens om uw vetafscheider of olieafscheider leeg te zuigen en geavanceerde rioolcamera inspectiesystemen om het hele rioolstelsel goed te kunnen inspecteren.

Wij hebben vakkundige, goed opgeleide werknemers in dienst en zijn gecertificeerd om (schadelijke) afvalstoffen uit het riool zelf af te voeren en te verwerken. In die zin kunnen we u dus een totaalpakket van rioolwerkzaamheden aanbieden.

Op onderstaand telefoonnummer is onze riool reinigings service 24 uur per dag te bereiken voor meer informatie of het maken van een afspraak.
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;