Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

rioolrenovatie

Repareren – Vernieuwen – Reiniging rioleringen

Als het gaat om repareren, vernieuwen of (deels) aanleggen van een riool, dan is Riool.nl de betrouwbare partner om uw probleem op te lossen.

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Rioolreparatie en riool aanleggen.

Reparatieteams Vanuit de 5 vestigingen van Riool.NL vertrekken dagelijkse tientallen rioolreparatie en rioolvernieuwingsteams om voor klanten kleine en grote rioolreparaties te verrichten. Of het nu gaat om kleine reparaties of complete turn-key projecten of het nu een particulier betreft met een kapotte syfon of een vastgoedbeheerder met een totaal renovatieproject van 5 gebouwen: Riool.NL is erop voorbereid, ingericht en nog belangrijker, er in gespecialiseerd. Renoveren riolering. Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Door allerlei verschillende oorzaken kan een riool defekt raken, net als elke andere installatie. Vaak wordt een riolering niet onderhouden en is men van mening dat het ergste dat bij een riolering kan gebeuren een verstopping is. Dit is niet correct. In zeker 20 % van de gevallen waarin een riolering verstopt raakt is sprake van een probleem met de hele constructie, oftewel: de riolering is kapot.

Wateroverlast door lekkage of verzakking van het riool?

Als het riool kapot is gegaan door bijvoorbeeld verzakking of scheuren en gaten in de riolering, kan er lekkage en wateroverlast ontstaan. In een dergelijk geval moet de riolering vervangen of gerepareerd worden. Door een verzakking kan het bijvoorbeeld gebeuren dat het afvalwater niet meer eenvoudig de weg naar de hoofdriolering kan vinden, of dat er vuil achterblijft en zich ophoopt in de het riool. Maar een groter probleem is als er scheuren of gaten in de rioolbuis ontstaan waardoor er lekkage en waterschade kan ontstaan. In dat geval is het noodzakelijk om zo snel mogelijk het rioolstelsel te repareren of (deels) te vernieuwen.

Reparatie en vernieuwing van het riool.

Het repareren, vervangen en renoveren van de riolering is voor Riool.nl dagelijks werk. Vanuit onze centraal gelegen vestigingen in de Randstad zijn wij met verschillende rioolreparatie en –vernieuwingsploegen dagelijks onderweg om kleine en grote reparaties uit te voeren. Wij kunnen zowel binnen als buiten het pand de rioleringsleidingen repareren en vernieuwen. Riool.nl is in het bezit van alle benodigde vergunningen voor de diverse benodigde werkzaamheden aan het riool.

Gedeeltelijke rioolrenovatie.

Steeds vaker past Riool.nl bij een rioolreparatie de techniek van gedeeltelijke rioolrenovatie toe. Door toepassing van deelrenovatie kan plaatselijke schade zonder hak-, breek- en graafwerk snel en eenvoudig worden hersteld. Kostbare vloeren, bestratingen en tuinen blijven gespaard en drukke verkeersknooppunten blijven toegankelijk. Relining Herstellen zonder breekwerkzaamheden! In gevallen waarbij reparatie van het riool noodzakelijk is maar het niet of zeer moeilijk is om gedeelten van leidingen te vervangen kan rioolrenovatie middels relining uitkomst bieden. De problemen worden hierbij van binnenuit toekomstbestendig verholpen. De specialisten van Riool.nl kunnen deze reparaties vakkundig voor u verzorgen.

Relining

1. Deelrenovatie Het renoveren van leidingen door middel van een glasvezelmat met koud uithardende 2 componenten hars in (deel)lengtes van 0,3 tot ongeveer 5 meter in een keer. Deze methode wordt het meest ingezet bij plaatselijke schades, het creëren van overgangen en om een zo sterk mogelijke renovatie te maken. 2. Kousrenovatie Het renoveren van langere lengtes leidingen met een naaldviltkous, al dan niet versterkt met glasvezel, in combinatie met een warm uithardende 2 componenten hars. Deze methode wordt vooral ingezet voor het renoveren van langere lengtes en het weer glad maken van de binnenzijde van leidingen. Met deze methode is het mogelijk om langere lengtes tot meer dan 100 meter in 1 dag te renoveren. Het uitharden van de kous gebeurt met warm water of met stoom. Met behulp van deze techniek is het ook mogelijk om bochten van 90˚ te renoveren. 3. Inlaatrenovatie Het renoveren van aansluitingen op de hoofdleiding door middel van een stuk inlaat met manchet of een stuk inlaat met een stuk hoofdleiding. Bij deze methode wordt gebruikt gemaakt van voorgevormd glasvezelversterkt naaldviltmateriaal met meestal een koud uithardende hars. Deze methode wordt ingezet bij defecte aansluitingen, kapotte T- of Y stukken en om na de hoofdleidingrenovatie de aansluitingen waterdicht te maken. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Elk rioolprobleem is uniek. Vandaar dat gekwalificeerde medewerkers van Riool.nl voor aanvang van de werkzaamheden altijd een gratis visuele inspectie uitvoeren. Het logische gevolg is een maatwerk offerte zonder verrassingen! Op onderstaand telefoonnummer kunt u onze rioolservice 24 uur per dag bereiken voor het maken van een afspraak. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;