Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

rioolreparatie en renovatie

Riool kapot?

Riool kapot? Een gemiddelde riolering gaat circa 10 tot 30 jaar mee. Door verschillende oorzaken kan een riool defect raken. Bijvoorbeeld wortelgroei van planten of verzakking kan er voor zorgen dat een riool breekt of scheurt. Riool.nl is het aangewezen bedrijf om uw riool te herstellen. Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI.

Kapotte riolering vervangen riool kapot

Riool kapot ? Wateroverlast door lekkage of verzakking van het riool?

Riool kapot?  Een riool is kapot als er sprake is van bijvoorbeeld een verzakking of scheuren en gaten in de riolering. Hierdoor kan er lekkage, water- en stankoverlast ontstaan. In een dergelijk geval moet de riolering vervangen of gerepareerd worden. Door een verzakking kan het bijvoorbeeld gebeuren dat het afvalwater niet meer eenvoudig de weg naar de hoofdriolering kan vinden, of dat er vuil achterblijft en zich ophoopt in de het riool. Maar een groter probleem is als er scheuren of gaten in de rioolbuis ontstaan waardoor er lekkage en waterschade kan ontstaan. In dat geval is het noodzakelijk om zo snel mogelijk het rioolstelsel te repareren of (deels) te vernieuwen.

Reparatie en vernieuwing van het riool

Het repareren, vervangen en renoveren van de riolering is voor Riool.nl dagelijks werk. Vanuit onze centraal gelegen vestigingen in de Randstad zijn wij met verschillende rioolreparatie en –vernieuwingsploegen dagelijks onderweg om kleine en grote reparaties uit te voeren. Wij kunnen zowel binnen als buiten het pand de rioleringsleidingen repareren en vernieuwen. Riool.nl is in het bezit van alle benodigde vergunningen voor de diverse benodigde werkzaamheden aan het riool.

Gedeeltelijke rioolrenovatie

Steeds vaker past Riool.nl bij een rioolreparatie de techniek van gedeeltelijke rioolrenovatie toe. Door toepassing van deelrenovatie kan plaatselijke schade zonder hak-, breek- en graafwerk snel en eenvoudig worden hersteld. Kostbare vloeren, bestratingen en tuinen blijven gespaard en drukke verkeersknooppunten blijven toegankelijk.

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Elk rioolprobleem is uniek. Vandaar dat gekwalificeerde medewerkers van Riool.nl voor aanvang van de werkzaamheden altijd een gratis visuele inspectie uitvoeren. Het logische gevolg is een maatwerk offerte zonder verrassingen! Dus als het riool kapot is bel! Op onderstaand telefoonnummer kunt u onze rioolservice 24 uur per dag bereiken voor het maken van een afspraak. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;