Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

Riool.nl nu VCA** gecertificeerd

Riool.nl nu VCA** gecertificeerd

KIWA beoordeeld zorgsysteem Riool.nl

Vandaag ontving Frans Biemond, algemeen manager Barthen Groep (2e van links), het nieuwe VCA** certificaat uit handen van KIWA certificatiedeskundige, Erwin Saartrübe (2e van rechts). Met de hercertificering van het bestaande ISO 9001 systeem en de uitbreiding naar VCA** heeft KIWA het complete zorgsysteem van Riool.nl beoordeeld. Door de VCA** certificering is Riool.nl beter voorbereid op het uitvoeren van grotere werken als (hoofd)aannemer.
“Met het samenbrengen van alle borgingen binnen één zorgsysteem heeft Riool.nl een behoorlijke kwaliteitsverbetering aangebracht”, aldus Erwin Saartrübe. “Hierdoor worden onnodige procedures voorkomen en kan direct worden gestuurd op procesverbeteringen.”

KAM en coördinatie

Bij Riool.nl wordt de huidige regelgeving getoetst aan de norm en direct in de praktijk gebracht. Dit wordt bewaakt door de KAM coördinator, Leo van Velzen (foto rechts). Samen met Carrel Rutte, manager Riool.nl (foto links) worden huidige processen en instructies continue bewaakt en waar nodig aangepast. Klanten zijn door het complete zorgsysteem van Riool.nl gewaarborgd. Het totaalpakket bestaat uit ISO 9001, ISO 14001, VCA **, BRL-K10014 en BRL-K10015.