Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

riool inspectie en lekdetectie

Riool onderzoek en inspecteren

De oorzaak van een rioolprobleem is niet eenvoudig te achterhalen. Riool.nl uit kan een deskundige rioolinspectie uitvoeren met behulp van rioolcamera’s en leidingdetectie. Hierdoor komen we snel tot de kern van het probleem.

Rioolinspectie met ridgid monitor

Riool onderzoek en inspecteren

Met behulp van verschillende technieken geeft Riool.nl uit een totaalbeeld van de kwalitatieve toestand van het leidingstelsel van de riolering. Hierdoor kan bij regelmatig terugkerende problemen in het rioolstelsel de oorzaak nauwkeurig worden opgespoord door middel van uiterst moderne lekdetectie en rookdetectie middelen. De compleet uitgeruste inspectieploegen van Riool.nl beschikken namelijk over geavanceerde camera- en detectietechnieken om de riolering te inspecteren. De inspectieploeg kan op die manier ook verborgen leidingen traceren en in beeld te brengen.

Lekdetectie met rioolcamera

Met behulp van een uiterst geavanceerde rioolcamera kunnen breuken of scheuren in de riolering en waterafvoer nauwkeurig in kaart worden gebracht. Bij een lekdetectie gaat onze riool inspectie camera door het hele rioolstelsel om zo een mogelijke lekkage van de leiding op te sporen.

Rapportage rioolstelsel

Onze inspecteurs werken volgens de richtlijnen van de NEN normeringen om tot een volledige rapportage te komen. Hierbij wordt het rioolstelsel digitaal ingetekend en worden de problemen visueel zichtbaar gemaakt. Op basis van dit rapport adviseert Riool.nl de meest geschikte oplossing voor elk rioolprobleem. Desgewenst kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte op maat maken, indien er verdere werkzaamheden aan het riool moeten worden uitgevoerd.

Op onderstaand telefoonnummer kunt u onze rioolservice 24 uur per dag bereiken.
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;