Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 070 – 33 00 450

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Bel en wij lossen het probleem voor u op.

070 – 33 00 450

Riool verstopt den Haag

Riool ontstoppen Den Haag

Loopt uw afvalwater of regenwater niet vlot meer weg dan kan het zijn dat u uw riool moet ontstoppen?

Riool ontstoppen Den Haag

Loopt uw afvalwater of regenwater niet vlot meer weg dan kan het zijn dat u uw riool moet ontstoppen? Het ontstoppen van een riolering is meestal geen klusje voor de handige doe-het-zelver.  Wanneer uw riool verstopt is loopt het afvalwater niet vlot weg en is normaal gebruik van de WC of gootsteen niet meer mogelijk. Geen paniek! Bel Riool.nl uit Den Haag.

Een gemiddeld huishouden produceert jaarlijks circa 150.000 liter afvalwater. Dit afvalwater bevat vet- en zeepresten, uitwerpselen, chemicaliën en overige vaste rommel. Dit zal allemaal afgevoerd moeten worden door het riool van uw woning. Niet verwonderlijk natuurlijk, dat u om de zoveel jaar uw riool moet ontstoppen in of rond uw woning. U moet uw riool ontstoppen wanneer het afvalwater bij een of meerdere afvoeren niet meer wegloopt. Normaal gebruik van de keuken, douche en toilet is dan niet meer mogelijk. Dit komt altijd op een ongelegen moment. Wij helpen u dezelfde dag nog met uw riool ontstoppen in Den Haag.

Hoe ontstaat een rioolverstopping?

Elke afvoer in uw woning is aangesloten op een centraal riool. Door de tijd kan er, zeker bij oudere rioleringssystemen, een verstopping ontstaan door natuurlijke aangroei van bijvoorbeeld vet- en voedselresten. Ook kan er een riool verstopping ontstaan door het verzakken of scheuren van leidingen of simpelweg omdat het systeem verkeerd is aangelegd.

Zelf uw riool ontstoppen?

Uiteraard kunt u zelf proberen met een chemisch ontstoppingsmiddel uw afvoer of riool ontstoppen. Echter, regelmatig gebruik van een chemisch ontstoppingsmiddel, zal het materiaal van de afvoerleiding of rioolbuis aantasten. Een trekveer wil nog wel eens uitkomst bieden behalve wanneer de verstopping dieper in het rioleringsstelsel zit. Ook kunt u de verstopping verder uw riool in duwen.

Riool ontstoppen? Riool.nl bellen

Moet u uw riolering ontstoppen bel dan de professionals van Riool.nl uit Den Haag. Wij zijn een vakkundig ontstoppingsbedrijf, gespecialiseerd in het verhelpen van een verstopt riool. Wij adviseren om ook het riool periodiek door ons te laten reinigen. Zo blijven verstoppingen weer jaren weg. Wij hebben 60 jaar ervaring met riool ontstoppen en riool reiniging. Ons team van storingsmonteurs maakt gebruik van de modernste middelen om tot het beste resultaat te komen.

Riool.nl – Verheeskade 105B, 2521DD, Den Haag Tel: 070 – 33 00 450

Riool verstopt den Haag

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF