Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

riool reinigen

Riool reinigen

Het preventief reinigen en inspecteren van rioolstelsels of delen daarvan, voorkomt overlast en onnodige verstoppingen. In een beheerplan wordt dit periodiek onderhoud in kaart gebracht.

Riool reinigen

Periodiek riool reinigen van de riolering

Om verstoppingen, lekkage en stankoverlast te voorkomen, is het verstandig om periodiek een rioolreiniging en inspectie uit te laten voeren door een erkend riool ontstoppingsbedrijf zoals Riool.nl. Na het riool reinigen kan er vervolgens een rioolinspectie worden uitgevoerd om eventuele problemen op te sporen. Indien er tijdens het inspecteren gaten, scheuren of andere problemen worden aangetroffen kunnen wij ook tot reparatie of vervanging van de riolering overgaan.

In overleg met de opdrachtgever wordt door onze riool reinigings service een beheersplan opgesteld, waarin de aanleiding van het periodieke onderhoud wordt besproken en de geadviseerde werkwijze wordt toegelicht. Vervolgens stellen we samen met u een onderhoudscontract op voor het periodieke onderhoud aan het riool waarin wordt opgenomen waar onze werkzaamheden uit bestaan.

Doordat het riool reinigen en de rioolinspectie periodiek preventief worden uitgevoerd, kan er proactief worden gereageerd voordat er storingen ontstaan.

Preventief verzamelleidingen reinigen

Voor het preventief reinigen van de riolering komen voornamelijk verzamelleidingen in aanmerking. U kunt hierbij denken aan standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Verder is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief te laten reinigen. In een beheerplan van Riool.nl worden al de genoemde acties in een meerjarenplanning ondergebracht.

Op onderstaand telefoonnummer is onze riool reinigings service 24 uur per dag bereikbaar voor een periodieke rioolreiniging en inspectie.
071 – 52 22 688

rioolwagen_zuigwagen_inspectiewagen

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;