Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Riool reparatie en vernieuwing

 

Voor rioolreparatie, (gedeeltelijke) rioolrenovatie en het riool vervangen voor bedrijven en overheid bent u bij Riool.nl aan het juiste adres.

Riool reparatie, rioolrenovatie en vervanging riool

U kunt het zich als bedrijf of gemeente niet veroorloven dat een defect aan de riolering lang voortduurt. Een storing of een defect van het riool mag niet de dagelijkse bedrijfsactiviteiten in gevaar brengen en ook als gemeente is het wenselijk dat een kapot rioolstelsel zo snel mogelijk wordt gerepareerd. De riolering kan verstopt zijn, er kan wateroverlast en lekkage zijn ontstaan door een breuk of scheur in de rioolbuis, allemaal vervelende zaken waarbij een snelle en adequate oplossing geboden is.

Het is dan ook verstandig om in een dergelijk geval een vakkundig rioolbedrijf in te schakelen zoals Riool.nl voor het opsporen van het probleem en riool reparatie. Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in het ontstoppen, inspecteren, reinigen en repareren van rioleringen. Bij rioolproblemen zullen wij eerst een inspectie uitvoeren waarbij we eventuele waterschade door lekkage opsporen en, indien noodzakelijk, direct tot rioolreparatie, renovatie of vervanging overgaan.

Nieuwe riolering aanleggen of rioolrenovatie?

Indien riool reparatie niet mogelijk is zullen wij, indien dat mogelijk is, alleen het deel van de riolering dat beschadigd is vervangen. Het voordeel van een dergelijke gedeeltelijke rioolrenovatie is dat het minder tijd en kosten mee zich meebrengt. In sommige gevallen zal echter het gehele riool vervangen moeten worden, als door ouderdom bijvoorbeeld de afvoerbuizen geheel versleten zijn en gaten en scheuren vertonen.

In dat geval kunt u van ons een kosteloze offerte ontvangen met de kosten van het aanleggen van een nieuw riool. Als u akkoord gaat maken we een afspraak en een planning en kunnen wij een nieuw rioolstelsel aanleggen. Dat laatste is zowel voor de binnenriolering als voor de buitenriolering mogelijk.

Op onderstaand telefoonnummer is onze riooldienst 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak voor rioolreparatie, rioolrenovatie of een nieuwe riolering.
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;