Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 070 – 33 00 450

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Riool verstopt Delft

Riool verstopt Delft? Is uw riool verstopt in de regio Delft – Den Haag? Ontstoppingsbedrijf Riool.nl helpt SNEL, SCHOON en VAKKUNDIG. Voor particulieren, bedrijven en overheid zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken voor een rioolontstopping.

Riool ontstoppen Delft? Bel onze vestiging:
070 – 33 00 450

Riool ontstoppen DELFT? Is uw riool verstopt, komt u uit Delft of de regio Den Haag? Riool.nl helpt u van uw verstopping af. Rioolverstoppingen zijn zeer vervelend. Vaak bellen klanten ons nadat ze al uren zelf hebben geprobeerd de leiding te ontstoppen zonder resultaat. Trekveren en ontstoppingsmiddelen worden vaak gebruikt maar regelmatig zonder resultaat, of niet het gewenste resultaat.

Vanuit onze vestiging in Den Haag is ontstoppingsbedrijf Riool.nl snel ter plaatse indien u last heeft van rioolproblemen zoals een verstopte riolering of schade aan het riool. Wij helpen dagelijks in uw woonplaats particulieren en bedrijven met hun verstoppingen!  Onze rioolservice kan uw riool ontstoppen en een inspectie uitvoeren met uiterst modern en geavanceerd materiaal. U kunt bij ons ook terecht voor een het repareren en reinigen van het rioolstelsel en reiniging van een vetput. Ook hebben wij voor particuliere huiseigenaren service-abonnementen. zie hiervoor onze service-contract pagina

Vanuit onze vestiging in Den Haag , verhelpen wij, vakkundig en snel, dagelijks alle riool problemen in o.a.: Delft, ’s-Gravenhage, Den Hoorn, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg en Zoetermeer.

Onze rioolservice is 24 uur per dag te bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Den Haag
Verheeskade 105 B
2521 DD Den Haag
Tel: 070 – 33 00 450

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;