Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7
riool-nl ontstoppen van uw riolering al 60 jaar ons vak

Riool verstopt? – Zakelijk betrouwbaar en deskundig

Riool.nl is dé zakelijke dienstverlener voor bedrijven en overheid in West-Nederland met meer dan 60 jaar ervaring in rioleringswerkzaamheden.

Is uw riool verstopt? Wij ontstoppen, inspecteren, reinigen en repareren rioleringen

Riool.nl is de allround rioolspecialist voor particulieren, bedrijven en de overheid. Het complete pakket van riooltechnieken wordt door ons aangeboden. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, reinigen, inspecteren van het riool met camera’s en uiteraard het repareren van de gevonden problemen. Wij hebben voor elk rioolprobleem de juiste instrumenten en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen.

Het reinigen en ontstoppen van de riolering doen we met verschillende combinaties van hogedruk spoelwagens, vacuumwagens en recycle combi’s voor een continu reinigingsproces met oog voor het milieu. Tijdens een rioolinspectie inspecteren we met camera’s of het riool nog intact is en er geen scheuren of gaten aanwezig zijn. Maar u kunt ons ook inzetten voor het compleet vernieuwen van de riolering en renoveren van rioolstelsels.

Door onze vestigingen verspreid over de Randstad zijn we altijd snel ter plaatse om deskundig de problemen te kunnen oplossen.

Zekerheid en veiligheid

Wij inspecteren hoofdrioleringen in opdracht van de gemeente of bedrijven met een groot eigen terrein. Aangezien zij zelf verantwoordelijk zijn voor een goed werkend rioolsysteem, zetten wij ons in voor het onderhoud van hun hoofdrioleringen. Naast reguliere reiniging, inspectie en onderhoud van hoofdriolen geeft Riool.nl ook advies op maat. Gemeenten en bedrijven kunnen hiermee hun riool beter beheren.

De afvalstoffen welke vrijkomen tijdens de reinigingswerkzaamheden, worden door Riool.nl in eigen beheer ingezameld en verwerkt, waarbij de veiligheid is gewaarborgd. De zekerheid van Riool.nl wordt gewaarborgd door de inzet van ervaren en deskundige medewerkers, gecombineerd met een totale certificering van het bedrijf. Riool.nl uit is vakkundig, snel en betrouwbaar!

Op onderstaand nummer zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.
071 – 52 22 688

httpv://www.youtube.com/watch?v=fWImPUOxwc8     httpv://www.youtube.com/watch?v=D1IOhBNySUs     httpv://www.youtube.com/watch?v=GyMQ4pQUd74
De rijdende Rechter                   Vetafscheider                             Mariska Hulcher

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;