Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

070 – 33 00 450

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Riool verstopt Zoetermeer?

Riool verstopt zoetermeer? Bel als uw riool verstopt is met onze vestiging in Den Haag. Riool.nl is snel ter plaatse. Wij werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Ons ontstoppingsbedrijf is 24 uur per dag te bereiken als u last heeft van een verstopte riolering.

Riool verstopt Zoetermeer? Bel onze vestiging Den Haag:
070 – 33 00 450

Riool verstopt Zoetermeer? Zoekt u een deskundig ontstoppingsbedrijf met veel expertise op het gebied van rioolwerkzaamheden? Riool.nl helpt particulieren, bedrijven en de overheid al meer dan 60 jaar met rioleringsproblemen. Bij een rioolprobleem, zoals een rioolverstopping, een toiletverstopping of een keukenverstopping is onze servicewagen snel ter plaatse om het probleem, zoals  de riolering ontstoppen, vakkundig op te lossen.

Vanuit onze vestiging in Den Haag is ontstoppingsbedrijf Riool.nl snel ter plaatse indien u last heeft van rioolproblemen zoals een verstopte riolering of schade aan het riool. Wij kunnen uw riool ontstoppen en inspecteren met de nieuwste en modernste technieken.  Goed om te weten is dat u bij ons ook terecht kunt voor een het repareren en reinigen van het rioolstelsel en reiniging en leegzuigen van een vetput. Ook bestaat er de mogelijkheid om bij Riool.nl een onderhoudscontract af te sluiten voor rioolbeheer en periodiek onderhoud.

Vanuit onze vestiging in Den Haag , verhelpen wij, vakkundig en snel, dagelijks alle riool problemen in o.a.: Zoetermeer, ’s-Gravehage, Den Hoorn, Leidschendam, Naaldwijk, Rijswijk, Scheveningen en Voorburg

Onze rioolservice is 24 uur per dag te bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Den Haag
Verheeskade 105 B
2521 DD Den Haag
Tel: 070 – 33 00 450

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;