Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

rioolstank in huis

Rioolstank

Eén van de eerste tekenen van rioolproblemen is rioolstank, een muffe vochtige stank waarbij het niet altijd duidelijk is waar deze rioollucht vandaan komt.

rioolstank, rioollucht, putlucht, rioollucht in huis
rioolstank, rioollucht, putlucht, rioollucht in huis
rioolstank, rioollucht, putlucht, rioollucht in huis
rioolstank, rioollucht, putlucht, rioollucht in huis

Rioolstank in huis?

Hebt u last van een penetrante rioollucht of vocht in huis? Mogelijke oorzaken van rioolstank kunnen gebrekkige ontluchting van toilet, kruipruimte of kelder zijn, maar ook lekkage door een los verbindingselement of een scheurtje in de riolering of afvoer kunnen de oorzaak zijn van een vieze rioollucht en wateroverlast. Rioolluchtjes zijn dus vaak een duidelijk teken dat u rioolproblemen hebt.

Rioolstank en vochtproblemen in kruipruimte

Een kapotte riolering kan veroorzaken dat de kelder of kruipruimte volloopt met afvalwater waardoor veel vochtproblemen en stankoverlast ontstaan. Riool.nl kan zowel de oorzaken van de vochtigheid en stank wegnemen als de symptomen bestrijden. De kruipruimte isoleren is daarnaast ook aan te raden om warmteverlies te voorkomen.

Stankoverlast door lekkage riolering

Door lekkage aan de riolering kan er wateroverlast ontstaan doordat het afvalwater uit de rioolbuis in uw kelder of kruipruimtes loopt. Riool.nl kan in het geval van rioolstank in huis eventuele waterlekkage opsporen en repareren. Uiteindelijk zit niemand op stankoverlast te wachten. Een ander probleem dat bij een vochtige kelder of ontstaat, is dat het optrekkende vocht schimmels kan veroorzaken. Schimmel en vocht in huis zijn niet goed voor de gezondheid dus is het verstandig om naast het repareren van de riolering ook eventuele vochtige muren te behandelen en schimmel van de muur te verwijderen.

Stank door gebrekkige ontluchting riool

Een vervelende rioollucht in huis kan ook ontstaan door een gebrekkige ontluchting van de afvoer van het riool. Bij de verplaatsing van het afvalwater door het rioleringsstelsel kunnen gassen ontstaan die het huis in kunnen komen en voor stank zorgen. Het regelmatig ontluchten van uw riool is dan ook geen overbodige luxe. Riool.nl uit kan deze werkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren.

Onderzoek en oplossen van stankproblemen?

Voor een onderzoek naar rioolstank hebben wij de volgende methode; – Veel ervaring van onze medewerkers. – Rookdetectie onderzoek (zie menu inspecteren). – Camera inspectieonderzoek (zie menu inspecteren). Voor het beste advies kunt u ons bellen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur voor spoedgevallen zijn wij ook 7 dagen 24 uur per dag bereikbaar op onderstaand nummer. 0800 – 888 1000

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;