Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

Service contract 24/7

Serviceabonnement

Met een serviceabonnement van RIOOL.NL bent u altijd verzekerd van een lopende afvoer. U betaalt u géén voorrijkosten, géén arbeidsloon en géén klein materiaal. Daarnaast krijgt u tot 25% korting op alle overige werkzaamheden die u door Riool.nl laat uitvoeren.

Kies nu voor een Riool.nl serviceabonnement!

Is het u ooit overkomen dat uw afvoer verstopt raakte, dan weet u dat dit flinke kosten met zich meebrengt. Met een Riool.nl serviceabonnement kunt u deze kosten nu voorgoed vermijden.

U wordt binnen 24 uur geholpen

Een verstopping van een van uw afvoerleidingen komt altijd onverwacht. Het is een geruststellende gedachte dat u met één telefoontje kunt rekenen op hulp.

24/7 beschikbaar

Riool.nl is dag en nacht beschikbaar om uw verstoppingen te verhelpen. Urgente verstoppingen worden dezelfde dag nog verholpen.

Geen onverwachte kosten

Met het Riool.nl serviceabonnement betaalt u géén voorrijkosten, géén arbeidsloon en géén klein materiaal. Dat betekent dat in verreweg de meeste gevallen alle kosten gedekt zijn.

Klik hier om nu een serviceabonnement af te sluiten!

Kiwa en Uneto

Professionele dienstverlening

Wij zijn KIWA-gecertificeerd en aangesloten bij Uneto-Vni. Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers. Hierdoor is kwaliteit bij ons gegarandeerd.

Kosten

Het Riool.nl serviceabonnement kost € 99,00 incl. BTW per jaar. U kunt er zelf voor kiezen om dit per jaar of per kwartaal machtiging te voldoen. Het serviceabonnement kan al vanaf 1 maand na inschrijving worden gebruikt!

Extra voordeel voor u als klant.

Als houder van een 24/7 serviceabonnement bent u dag en nacht verzekerd van een lopende afvoer. Bovendien krijgt u van ons tot maar liefst 25% korting op overige werkzaamheden door Riool.nl. U kunt ons als klant bijvoorbeeld inzetten voor het gedeeltelijk of compleet vernieuwen van uw rioleringsstelsel, een camera- inspectie of om ondeugdelijke rioleringen in of om uw woning te vervangen.

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)