Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

Service contract 24/7

Nooit meer betalen voor een verstoppingsprobleem?

Met een serviceabonnement, voor slechts 49,50 euro incl. BTW per jaar, kunt u Riool.nl altijd bellen. Géén voorrijkosten, géén arbeidsloon en géén klein materiaal. Daarnaast krijgt u tot 25% korting op eventuele herstel werkzaamheden die u door Riool.nl laat uitvoeren.

TIJDELIJKE AKTIE!Meld u nu aan button 2

Nooit meer betalen voor het verhelpen van een verstoppingsprobleem?

Mogelijk was bij u al eens de afvoer verstopt van de gootsteen, douche of toilet. U weet dan dat dit meestal op een onverwachts moment gebeurt. Het is meestal vervelend omdat de gang van zaken in uw huishouden verstoord wordt. De kosten van het ontstoppen van een afvoer of het riool kunnen dan aardig oplopen. Zeker wanneer u buiten kantooruren hulp nodig heeft. Met een Riool.nl serviceabonnement kunt u deze (onverwachtste) kosten voorgoed vermijden. Maak nu gebruik van onze tijdelijke aktie en sluit ons serviceabonnement aan voor slechts 49,50 euro incl. BTW gedurende het eerste jaar. Lees hieronder waarom dit verstandig is.

Nooit meer betalen voor het ontstoppen van uw afvoer

Nooit meer betalen voor het verhelpen van een verstoppingsprobleem? Voor slechts 49,50 euro incl. BTW per jaar kunt u Riool.nl altijd bellen. Géén voorrijkosten, géén arbeidsloon en géén klein materiaalDat betekent dat in verreweg de meeste gevallen alle kosten gedekt zijn.

U wordt binnen 24 uur geholpen

Een verstopping van een van uw afvoerleidingen komt altijd onverwacht. Het is een geruststellende gedachte dat u met één telefoontje kunt rekenen op hulp. Riool.nl is dag en nacht beschikbaar om uw verstoppingen te verhelpen. Urgente verstoppingen worden dezelfde dag nog verholpen. Professionele dienstverlening Daarnaast hebben wij vakkundige medewerkers. Hierdoor is kwaliteit bij ons gegarandeerd. Wij zijn ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en aangesloten bij UNETO-VNI.

Extra voordeel voor u als klant.

Als houder van een 24/7 serviceabonnement bent u dag en nacht verzekerd van een lopende afvoer. Bovendien krijgt u van ons tot maar liefst 25% korting op overige werkzaamheden door Riool.nl. U kunt ons als klant bijvoorbeeld inzetten voor het gedeeltelijk of compleet vernieuwen van uw rioleringsstelsel, een camera- inspectie of om ondeugdelijke rioleringen in of om uw woning te vervangen.

BijzonderhedenMeld u nu aan button 2

Het Riool.nl serviceabonnement kost normaal € 99,00 incl. BTW per jaar. Het serviceabonnement kan al vanaf 1 maand na inschrijving worden gebruikt!

Prima service, hele fijne telefonist, goed nederlands sprekend, klantvriendelijk en correct.
Aardige reperateurs /monteurs, die op tijd kwamen.

Ons verstoppingsprobleem met de keukenafvoer is al meerdere keren door Riool.nl te lijf gegaan. Klantvriendelijke medewerkers, zowel de planners als de technische medewerkers die het fysiek werk doen. Ze denken mee met de klant. Vanwege onze specifieke situatie qua afvoer verwacht men vaker problemen, dus heeft men ons geadviseerd om een abonnement te nemen. Financieel aantrekkelijk voor ons, voor hen vanzelfsprekend iets minder. Dit geeft een goed beeld van hen: de klant staat voorop!

werk al tientallen jaren met dit bedrijf, voorheen Barthen Leiden, en de problemen zijn altijd goed opgelost.