Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

toilet verstopt, wc verstopt, toilet ontstoppen, wc ontstoppen, verstopping wc verhelpen

Toilet verstopt?

Toilet verstopt? Een verstopping van de WC is een veel voorkomende storing met verschillende oorzaken. Het doorspoelen van hygiënische toiletdoekjes kan o.a. de oorzaak zijn van een verstopt toilet.

toilet verstopt, wc verstopt, toilet ontstoppen, wc ontstoppen, verstopping wc verhelpen
toilet verstopt, wc verstopt, toilet ontstoppen, wc ontstoppen, verstopping wc verhelpen

Toilet verstopt?

Toilet verstopt? Het niet goed functioneren van het toilet kan een directe – of indirecte oorzaak hebben. Bij een directe oorzaak kan de afvoer van het toilet verstopt zijn geraakt door een opeenhoping van toiletdoekjes die in de toiletpot zijn gegooid. Vaak is het probleem dan te verhelpen en zal ontstoppen met bijvoorbeeld een elektrische trekveer tot het gewenste resultaat leiden. Onze ervaren monteurs kunnen in het geval van een verstopping door doekjes of papier meestal snel uw toilet ontstoppen.

Toilet verstopt door te weinig spoeling

Een andere oorzaak waarom uw toilet verstopt raakt is dat er te weinig spoeling is. Dit kan komen door een (te) langzaam vollopende stortbak of een toilet dat maar blijft doorlopen. Oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld kalkafzetting zijn of een niet goed functionerende vlotter.

Vaak uw toilet verstopt?

Wanneer het toilet verstopt is geraakt door bijvoorbeeld een verschoven riool aansluiting , spreken we van een indirecte verstopping. Vaak is hier dan sprake van een terugkerende toilet verstopping. Bij terugkerende verstoppingen bevindt de oorzaak van het probleem zich meestal in een verder deel van het riool. De storingsmonteur kan vakkundig uw toilet ontstoppen en heeft in de servicewagen voldoende mogelijkheden tot het vaststellen van een eerste indicatie. Indien mogelijk wordt direct begonnen met een vervolgonderzoek. Na overleg met de opdrachtgever kan worden overgegaan tot het uitvoeren van een uitgebreide rioolinspectie van het rioolstelsel met behulp van verschillende soorten rioolcamera’s.

Toilet verstopt? Wij vinden de oorzaak met een camera inspectie

Indien noodzakelijk kan, in overleg met u, direct worden overgegaan tot het uitvoeren van een inspectie van het riool. Hiervoor hebben wij diverse soorten rioolcamera’s tot onze beschikking. Meestal wordt de toiletpot tijdelijk verwijderd en zal er een rioolcamera in de standleiding worden ingebracht. Met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan de camera, wordt de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld. Bovendien kan op deze manier de kwaliteit van de afvoer van het toilet worden onderzocht. Indien er schade aan het riool wordt vastgesteld, kan desgewenst meteen een afspraak worden gemaakt om tot reparatie of vervanging over te gaan.

Amsterdam, Leiden, Den Haag, Katwijk, Alphen ad Rijn en Rotterdam

Vanuit één van onze vestigingen in de Randstad is de rioolservice van Riool.nl altijd dichtbij om het probleem van een verstopte riolering snel en vakkundig te verhelpen. Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken als uw riool verstopt is geraakt. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)

 

]