Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

verstopte afvoer, wc afvoer verstopt

Vaatwasser verstopt?

Is uw vaatwasser verstopt, pompt hij het water niet meer weg? Mogelijk zit er een verstopping in de vaatwasser afvoer. Riool.nl probeert altijd uw kosten te beperken, daarom belt u om te beginnen GRATIS met Riool.nl op 0800-8881000! Zo zijn wij.

Is uw vaatwasser verstopt?

Denkt u dat uw vaatwasser verstopt is? Geeft uw vaatwasser een foutmelding, pompt de vaatwasser geen water weg? Komt het spoelwater omhoog uit de de afvoer van de vaatwasser bij het afpompen? Mogelijk is de afvoer van uw vaatwasser verstopt en dit verstoort de gang van zaken in uw huishouden. Maar wie gaat u bellen? U zoekt naar een lokale en voordelige ontstoppingsdienst? U vraagt zich af, werken ze schoon en vakkundig en krijg ik geen veel te hoge rekening. Zoek dan niet verder en bel met Riool.nl! Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in o.a. het verhelpen van verstoppingen in vaatwasser, gootsteen, toilet, douche, bad en riool. Onze planners zijn VOORAF helder over onze tarieven dus geen onaangename verrassingen.

vaatwasser verstopt, afvoer wasmachine verstopt

Vaatwasser verstopt? Bel RIOOL.NL

Vaatwasser verstopt! Oorzaken?

In veel huishoudens is de vaatwasser een intensief gebruikt machine. Bij gezinnen staat de vaatwasser vaak dagelijks te draaien.  Om elektriciteit en daarmee het milieu te besparen maakt men wel gebruik van de ECO stand waarbij er op lage temperaturen wordt gewassen. Daarnaast verdwijnen er vaak borden en met vet resten in de vaatwasser.

 

Vaatwasser verstopt? lage wastemperaturen en vet oorzaak!

Deze vetresten wordt tijdens de wasbeurt met relatief lage temperaturen de afvoer ingepompt. De vetresten in het spoelwater slaan neer in de vaatwasser afvoer. Wanneer tevens de aansluitleiding niet geheel meer op afschot ligt, wordt u op termijn, onaangenaam verrast met verstopte vaatwasser afvoer. Dit komt altijd ongelegen en gebeurt natuurlijk met een vol aanrecht servieswerk. Daarom is het prettig om te weten dat u Riool.nl 24/7 kunt bellen om u te helpen met het ontstoppen van de vaatwasser afvoer.

vaatwasser verstopt, wasmachine afvoer, afvoer ontstoppen, afvoer verstopt, riool verstopt, afvoer verstopt, gootsteen ontstoppen, gootsteen verstopt, gootsteenontstopper, rioolinspectie, vaatwasser verstopt, verstopte afvoer

Wat heeft onze monteur hier in zijn hand?

Riool.nl ontstopt uw afvoer snel en vakkundig

Afhankelijk van de oorzaak zal door onze vakkundige Riool.nl medewerker direct een oplossing geboden en ontstopt hij vaatwasser afvoer. Al het noodzakelijk materiaal is aanwezig op onze compleet ingerichte servicewagens. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken.

Riool.nl altijd dichtbij!

Met vestigingen in Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Katwijk en Alphen aan den Rijn helpt u Riool.nl DAG & NACHT uit de brand. In de compleet ingerichte ONTSTOPPINGSBUSSEN is al het noodzakelijke ontstoppingsmaterieel aanwezig. Wij zorgen dat er weer snel schone was in de kast ligt. Wat wilt u nog meer?

wasmachine afvoer, afvoer ontstoppen, verstopping, afvoer verstopt, gootsteen ontstoppen, gootsteen verstopt, gootsteenontstopper, rioolinspectie, vaatwasser verstopt, verstopte afvoer

Vaatwasser verstopt? Vraag om een RIOOL.NL vakman.

Vaatwasser verstopt? Bel GRATIS met Riool.nl

Zojuist geconfronteerd met een vaatwasser storing? Verdenkt u de afvoer? Laat u adviseren door de vakkundige en vriendelijke mensen van de planning. Riool.nl zal altijd trachten de kosten voor u te beperken, daarom belt u om te beginnen gratis met Riool.nl op 0800-8881000! Zo zijn wij.

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)