Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

 

Verstopte riolering

Verstopte riolering

Een verstopte riolering? Het preventief reinigen en inspecteren van rioolstelsels of delen daarvan, voorkomt overlast en onnodige verstoppingen.

Verstopte riolering

Periodieke reiniging en inspectie riool

Omdat u als bedrijf of overheid verantwoordelijk bent voor het beheer van uw riolering, is het verstandig om bij een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf als Riool.nl een onderhoudscontract aan te gaan voor het beheer en eventueel ontstoppen van het riool.

Door een periodieke rioolreiniging, inspectie en eventuele rioolontstopping, voorkomt u preventief rioolproblemen zoals verstopping en lekkage en houdt u het hele rioolstelsel in goede conditie.

Onderhoudscontract riolering voor bedrijven en overheid

U kunt bij Riool.nl, als bedrijf of overheid, een onderhoudscontract afsluiten voor uw rioolbeheer. Onze riooldienst beschikt over de meest moderne rioolinspectie en reinigings middelen zoals vacuümwagens, rioolcamera’s en hoge druk combiwagens om de leidingen te inspecteren en te reinigen.

We hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van het rioolstelsel voor bedrijven en overheid, waarbij we gebruik maken van ADR-VLG gecertificeerd materieel, wat zekerheid en veiligheid garandeert. En, zoals al gezegd, door periodiek onderhoud verkleint u de kans op dat de riolering verstopt, u lekkage krijgt door een kapot riool, of u dat u last krijgt van een verstopte afvoer.

Op onderstaand telefoonnummer zijn we dag en nacht bereikbaar voor meer informatie.
071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

 

100% ZEKERHEID

  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;