Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

 

Service contract 24/7

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over het servicecontract.

Hoe lang is mijn servicecontract geldig?

Uw servicecontract is één jaar geldig na de datum waarop U zich heeft aangemeld. Na deze periode wordt deze automatisch voor U overgezet op een doorlopend contract.

Ik ben verhuisd, wat nu?

Als u verhuisd bent, is het uw verantwoordelijkheid dit zo snel mogelijk te melden bij onze klantenservice per mail aan klantenservice@riool.nl. U krijgt dan van ons een bevestiging.

Hoe verleng ik mijn servicecontract?

Contractverlenging geschied automatisch 2 weken voor het aflopen van de overeenkomst. U hoeft daar dus niets voor te doen! U bent dus klant zolang U dat wilt.

Hoe kan ik mijn servicecontract annuleren?

Annuleren geschied uitsluitend  per schrijven.Voor net afgesloten contracten geld een opzegtermijn van 14 kalenderdagen na dagtekening. Voor annuleringen kunt u een opzegbrief met de reden sturen naar Riool.nl. t.a.v. klantenservice, postbus 2122, 2301 CC te Leiden. Mailen kan ook, naar: klantenservice@riool.nl.  Wij zorgen er dan voor dat de overeenkomst wordt beëindigd per eerstvolgende mogelijkheid.

Waar kan ik een klacht indienen?

Tevredenheid staat bij ons voorop! Heeft u toch een klacht of aanmerking dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@riool.nl. Vermeld hierin alstublieft uw naam en telefoonnummer dan proberen wij zo snel mogelijk contact met u op te nemen en uw klacht in goede orde te behandelen.

Overige vragen

Riool.nl hecht veel waarde aan de relatie met de klant en staat dan ook open voor uw vragen, klachten en feedback. Heeft u vragen of klachten? Is bepaalde informatie onduidelijk? Of wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@riool.nl.

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in

SERVICE ABONNEMENT

100% ZEKERHEID
  • GÉÉN VOORRIJKOSTEN;
  • GÉÉN ARBEIDSLOON;
  • GÉÉN KOSTEN KLEINMATERIAAL;