Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

VVE laat asbest riool vervangen

VVE laat asbest riool vervangen

VVE laat asbest riolering vervangen

Zoals u wellicht weet is er een periode geweest dat asbest een modern en multifunctioneel product was. Asbest werd gebruikt voor remblokken, dakbedekking, hitteschilden en inderdaad… riolering. Inmiddels weten wij dat asbest, zeker in gebroken vorm, een groot gevaar voor de gezondheid vormt en kankerverwekkend is.

Asbest verwijderen. Specialistenwerk

Riool.nl is regelmatig betrokken bij het vervangen van asbest stand- leidingen in appartementencomplexen. Hierbij werken wij samen met gerenommeerde asbestverwijderingsbedrijven. Deze partners verwijderen het asbest en Riool.nl vervangt de riolering in PVC. Het verwijderen van asbest gaat in fases waarbij op het hoogste veiligheidsniveau wordt gewerkt. Naast beschermende kleding en adembescherming betreed en verlaat men de ruimte waar asbest wordt verwijderd via speciale tenten. Op de foto’s ziet u asbest afvoeren welke in opdracht van een VVE in Voorschoten wordt verwijderd. Aan de diverse noodreparaties ziet u dat dit geen overbodige luxe is.

Riolering vernieuwen? Riool.nl

Heeft uzelf of de VVE plannen de asbest afvoeren/riolering definitief te vervangen door PVC, laat u dan informeren door Riool.nl. Bel gratis 0800-8881000

vve-laat-asbest-riolering-vervangen-door-riool-3-web

vve-laat-asbest-riolering-vervangen-door-riool-7-web

asbest riolering riool ontstoppen

vve-laat-asbest-riolering-vervangen-door-riool-5-web