Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

verstopte afvoer, wc afvoer verstopt

Wasmachine verstopt?

Is uw wasmachine verstopt? Pompt hij het water niet meer weg. Mogelijk zit er een verstopping in de wasmachine afvoer. Riool.nl probeert altijd uw kosten te beperken, daarom belt u om te beginnen GRATIS met Riool.nl op 0800-8881000! Zo zijn wij.

Wasmachine verstopt?

afvoer machine

Loopt het spoelwater niet goed weg?

Denkt u dat uw wasmachine verstopt is? Geeft uw wasmachine een foutmelding, pompt de wasmachine geen water weg? Komt het spoelwater omhoog uit de de afvoer van de wasmachine bij het afpompen? Mogelijk is de afvoer van uw wasmachine verstopt en dit verstoort de gang van zaken in uw huishouden. Maar wie gaat u bellen? U zoekt naar een lokale en voordelige ontstoppingsdienst? U vraagt zich af, werken ze schoon en vakkundig en krijg ik geen veel te hoge rekening. Zoek dan niet verder en bel met Riool.nl! Wij hebben ruim 60 jaar ervaring in o.a. het verhelpen van verstoppingen in wasmachine afvoer, gootsteen, toilet, douche, bad en riool. Onze planners zijn VOORAF helder over onze tarieven dus geen onaangename verrassingen.

afvoer wasmachine verstopt

Wasmachine verstopt? Bel RIOOL.NL

Wasmachine verstopt! Oorzaken?

In veel huishoudens is de wasmachine een intensief gebruikt apparaat. Bij gezinnen staat de wasmachine vaak dagelijks te draaien.  Om elektriciteit en daarmee het milieu te besparen is het wassen op lage temperaturen heel normaal geworden. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van vloeibare wasmiddelen. Deze combinatie is slecht voor de wasmachine en de wasmachine afvoer. 

Wasmachine verstopt? lage wastemperaturen oorzaak!

Doordat er geen kookwas wordt gedraaid wordt het waswater met relatief lage temperatuur de wasmachine afvoer ingepompt. De zeepresten in het spoelwater slaan neer in de wasmachine afvoer. Wanneer tevens de aansluitleiding niet geheel meer op afschot ligt, wordt u op termijn, onaangenaam verrast met verstopte wasmachine afvoer. Dit komt altijd ongelegen en gebeurt natuurlijk net als u een berg was heeft liggen. Daarom is het prettig om te weten dat u Riool.nl 24/7 kunt bellen om u te helpen met het ontstoppen van de wasmachine afvoer.

wasmachine afvoer, afvoer ontstoppen, afvoer verstopt, riool verstopt, afvoer verstopt, gootsteen ontstoppen, gootsteen verstopt, gootsteenontstopper, rioolinspectie, vaatwasser verstopt, verstopte afvoer

Wat heeft onze monteur hier in zijn hand?

Riool.nl ontstopt uw afvoer snel en vakkundig

Afhankelijk van de oorzaak zal door onze vakkundige Riool.nl medewerker direct een oplossing geboden en ontstopt hij wasmachine afvoer. Al het noodzakelijk materiaal is aanwezig op onze compleet ingerichte servicewagens. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken.

Riool.nl altijd dichtbij!

Met vestigingen in Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Katwijk en Alphen aan den Rijn helpt u Riool.nl DAG & NACHT uit de brand. In de compleet ingerichte ONTSTOPPINGSBUSSEN is al het noodzakelijke ontstoppingsmaterieel aanwezig. Wij zorgen dat er weer snel schone was in de kast ligt. Wat wilt u nog meer?

wasmachine afvoer, afvoer ontstoppen, verstopping, afvoer verstopt, gootsteen ontstoppen, gootsteen verstopt, gootsteenontstopper, rioolinspectie, vaatwasser verstopt, verstopte afvoer

Afvoer wasmachine verstopt? Vraag om een RIOOL.NL vakman.

Wasmachine verstopt? Bel GRATIS met Riool.nl

Zojuist geconfronteerd met een wasmachine storing? Verdenkt u de afvoer? Laat u adviseren door de vakkundige en vriendelijke mensen van de planning. Riool.nl zal altijd trachten de kosten voor u te beperken, daarom belt u om te beginnen gratis met Riool.nl op 0800-8881000! Zo zijn wij.

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)