Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 0800 – 888 1000

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

071 – 52 22 688

wastafel verstopt

Wastafel verstopt

Het komt altijd ongelegen als de wastafel verstopt is. De monteurs van Riool.nl zijn snel ter plaatse en 24/7 beschikbaar om u te helpen als de wastafel verstopt is geraakt.

Wastafel verstopt ? Ontstoppen is al 60 jaar ons vak
Wastafel verstopt
wastafel verstopt
wastafel verstopt

Wastafel verstopt?

Loopt het water niet weg, is uw wastafel verstopt? Geen probleem natuurlijk, een wastafel ontstoppen dat doet u toch gewoon zelf. Toch kan het verhelpen van een verstopte wastafel behoorlijk lastig zijn. Vaak heeft de verstopping zich vastgezet in de afvoer en is het verstoppingsprobleem behoorlijk hardnekkig.

Hoe raakt de wastafel verstopt?

Wanneer u gebruik maakt van de wastafel verliest u haren. Ook na het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep en haartjes. Dit alles wordt weggespoeld door de afvoer van de wastafel. Wanneer u deze resten wegspoelt met koud of lauwwarm water dan bestaat er grote kans dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de afvoer. Lukt het u niet om zelf u uw wastafel te ontstoppen? Geen probleem bel RIOOL.NL helpt u graag wanneer uw wastafel verstopt is, meestal dezelfde dag nog.

Wastafel verstopt door vervuiling

Zeepresten hechten zich aan de binnenwand van de leidingen waardoor uw wastafel verstopt raakt. Een verstopte afvoer of een dichtgeslibde verzamelleiding is zeer vervelend. Het is zeer hinderlijk als de afvoer verstopt en het komt altijd ongelegen. Een afvoer verstopping past nooit in uw, vaak drukke, agenda. Daarom is het prettig om te weten dat u Riool.nl 24/7 kunt bellen om u te helpen met het ontstoppen van de afvoer. We reinigen en ontstoppen de riolering van iedere diameter. Wij ontstoppen de afvoer zónder hak- en breekwerk. Wij werken schoon en netjes en heeft geen overlast.

Pas op voor forse verstoppingen

De afvoer van uw wastafel raakt makkelijk verstopt door voorwerpen die per ongeluk in de afvoer verdwijnen, zoals haarspelden, haren, oorbellen etc. Ander vuil zal zich gedurende de tijd hechten aan dergelijke voorwerpen en zal uiteindelijk een forse verstopping veroorzaken. Om te voorkomen dat een dergelijke verstopping verder uw afvoersysteem doordringt, moet ook een wastafel verstopping professioneel worden aangepakt.

Wastafel verstopt? Riool.nl helpt snel en vakkundig!

Is uw wastafel verstopt? Door onze vakkundige Riool.nl medewerkers wordt direct een oplossing geboden en hij ontstopt de wastafel. De afvoerleidingen reinigen we binnenshuis.  De Riool.nl monteurs frezen de wastafelafvoer schoon. Hierdoor krijgt de wastafelafvoer weer zijn oorspronkelijke diameter. Al het noodzakelijk materiaal is aanwezig op onze compleet ingerichte servicewagens.

Amsterdam, Leiden, Den Haag, Katwijk, Alphen ad Rijn en Rotterdam

Vanuit één van onze vestigingen in de Randstad zijn wij snel bij u ter plaatse en gaan onze professionele ontstoppers direct aan de slag. Met professionele middelen zullen zij snel uw wastafel ontstoppen. U kunt de wastafel snel weer gebruiken zoals u dat gewend bent. Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken als uw riool verstopt is geraakt. 071 – 52 22 688

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)