Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Bel direct en wij lossen het probleem voor u op.

0800 – 888 1000

riool verstopt leiden

WC ontstoppen in Leiden

Is uw WC verstopt, stroomt de wc pot over? Vanuit onze vestiging in Leiden kunnen we uw WC ontstoppen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor een WC ontstopping.

Is uw WC verstopt in Leiden?

Spoelt het water van uw toilet niet meer weg? Komt de ontlasting bovendrijven en weet u niet wat u moet doen? Bel Riool.nl uit Leiden. Wij zijn snel bij u om het probleem te verhelpen. Het niet goed functioneren van het toilet kan een directe – of indirecte oorzaak hebben. Bij een directe oorzaak kan de afvoer van het toilet verstopt zijn geraakt door een opeenhoping van toiletdoekjes die in de toiletpot zijn gegooid. Vaak is het probleem dan te verhelpen en zal ontstoppen met bijvoorbeeld een elektrische trekveer tot het gewenste resultaat leiden. Onze ervaren monteurs kunnen in het geval van een toilet verstopping door doekjes of papier meestal snel uw toilet ontstoppen. Een ander probleem dat regelmatig voorkomt is een (te) langzaam vollopende stortbak of een toilet dat maar blijft doorlopen omdat de stortbak niet goed werkt. Oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld kalkafzetting zijn of een niet goed functionerende vlotter. Hiervoor heeft u een loodgieter nodig.

WC verstopping een terugkerend probleem?

Wanneer het toilet verstopt is geraakt door bijvoorbeeld een verschoven leidingaansluiting, spreken we van een indirecte verstopping. Vaak is hier dan sprake van een terugkerende toilet verstopping. Bij terugkerende verstoppingen bevindt de oorzaak van het probleem zich meestal in een verder deel van het riool. De storingsmonteur kan vakkundig uw toilet ontstoppen en heeft in de servicewagen voldoende mogelijkheden tot het vaststellen van een eerste indicatie. Indien mogelijk wordt direct begonnen met een vervolgonderzoek. Na overleg met de opdrachtgever kan worden overgegaan tot het uitvoeren van een uitgebreide rioolinspectie van het rioolstelsel met behulp van verschillende soorten rioolcamera’s. Meestal wordt tijdens een dergelijke inspectie de toiletpot tijdelijk verwijderd en wordt de rioolcamera de standleiding ingebracht. Tijdens de rioolinspectie kan met behulp van een zender en ontvanger, gekoppeld aan de camera, de exacte plaats van het rioolprobleem vastgesteld worden. Bovendien kan op deze manier de kwaliteit van de afvoer van het toilet worden onderzocht. Indien er schade aan het riool wordt vastgesteld, kan desgewenst meteen een afspraak worden gemaakt om tot reparatie of vervanging over te gaan. U kunt Riool.nl uit Leiden 24 uur per dag bereiken.

Riool.nl de lokale ontstopper van Leiden

Riool.nl uit Leiden is de rioolspecialist die altijd bij u in de buurt actief. Is Al meer dan 60 jaar zijn wij een begrip in de regio. Bel voor een afpsraak: Bent u als particulier, bedrijf als overheidsinstelling gevestigd in de regio Leiden in West Nederland en heeft u last van een verstopt riool of lekkage van het rioolstelsel? In dat geval kunt u 24 uur per dag de rioolservice van Riool.nl bereiken voor het maken van een afspraak. Vanuit onze vestiging in Leiden zijn wij dagelijks inzetbaar voor allerlei rioolwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het riool ontstoppen, rioolinspectie en reinigen van de riolering, maar ook het repareren, (gedeeltelijke) rioolrenovatie en vervangen van de riolering. Ons ontstoppingsbedrijf heeft ruim 60 jaar ervaring in rioolwerkzaamheden en wij werken met vakkundig en uitstekend opgeleid personeel. Tijdens onze werkzaamheden aan het rioolstelsel maken wij gebruik van de meest moderne en uiterst functionele (hulp)middelen. Zo hebben wij de beschikking over vacuumwagens, hogedrukwagens en geavanceerde rioolcamera inspectie systemen voor rioolbuizen en afvoerleidingen van verschillende diameter. Onze rioolservice is 24 uur per dag te bereiken via onderstaand telefoonnummer.

U kunt onze rioolservice 24 uur per dag bereiken via onderstaand telefoonnummer.

Riool.nl – Leiden
Hallenweg 7
2316 JX Leiden
Tel: 071 – 52 22 688

rioolwagen_zuigwagen_inspectiewagen

“Vriendelijke mensen. De meldkamer van Riool.nl is goed bereikbaar en reageert direct. Ik kon gelukkig dezelfde middag geholpen worden. Gelukkig geen verstoppingsprobleem meer”

 

Posted By

DHR. P. TER SCHOOF