Klanten beoordelen ons met een: 8.510372

 071 – 52 22 688

  • Het snelst geholpen
  • Altijd dichtbij
  • Ervaren monteurs
  • Service 24/7

Zakelijk

Riool.nl ontzorgt reeds vele jaren overheden, bedrijven, woningbouwcorporaties en VVE’s door het totale rioolbeheer op zich te nemen. Interesse? Lees meer op deze pagina.

Zuigwagen aan het werk

Riool.nl Voor bedrijven en overheden

Naast reguliere reiniging en inspectie van hoofdriolen geeft Riool.nl ook advies op maat. Gemeenten en bedrijven kunnen hiermee hun riool beter beheren. De afvalstoffen welke vrijkomen tijdens de reinigingswerkzaamheden, worden door ons in eigen beheer ingezameld en verwerkt. Wij kunnen u helpen met:

Riool ontstoppen
Hulp bij calamiteiten
Rioolinspectie en leidingdetectie
Rioolreparatie en -vernieuwing
Reiniging en onderhoud van (hoofd)riolering
Ledigen vetput/vetafscheider

Voor VVE’s en woningbouwverenigingen

Riool.nl ontzorgt reeds vele jaren woningbouwcorporaties en VVE’s door het totale rioolbeheer op zich te nemen. Maar ook het planmatig schoonhouden van de dakgoten is een taak die wij al voor vele opdrachtgevers uitvoeren. Uw huurders of leden van de VVE’s hebben bij Riool.nl een centraal aanspreekpunt. Onze ontstoppingsmonteurs lossen het verstoppingsprobleem binnen de afgesproken tijd op.

Overeenkomsten voor rioolbeheer

Van regelmatig onderhoud tot all-in serviceovereenkomst voor Rioolbeheer en preventie: Riool.nl biedt serviceovereenkomsten waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zoals, ontstoppen en reinigen zijn inbegrepen. Ook voor structurele oplossingen zoals het aanleggen van riool en reparatie van riool bent u bij Riool.nl aan het juiste adres, wij denken daarin namelijk graag met u mee! Riool.nl werkt nu ook al veel samen met woningcorporaties, gemeenten, overheden, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, beheerders van onroerend goed en beleggingsmaatschappijen.

Geen klus te groot. Riool.nl heeft het allemaal

Riool.nl heeft voor ieder type klus de juiste materialen. Van ontstoppingsbussen tot recycle-combi vrachtwagens voor milieubewuste rioolreiniging en inspecties en van kolkenzuigers tot vacuumwagens voor het legen van vetafscheiders, pompputten, kruipruimtes en gemalen begeleid en uitgevoerd door ons ervaren en gemotiveerde personeel die strikt volgens de wettelijke normen werken. Ook hebben wij speciale inspectiewagens, die zijn uitgerust met camera-apparatuur voor complete rioolinspectie van 32mm tot 3200mm. Kortom, geen klus is te groot voor Riool.nl.

Personalia
  1. *
  2. *
Reactie
  1. *
  1. Velden gemarkeerd met een* zijn verplicht.
 

Controleer of wij in uw postcode gebied werken!

Voer uw postcode in (eerste vier cijfers)